Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: Lastiğe kurşun sıkan beyne niye sıkmasın

Bahçeli, ‘Ülkücüler başladığı işi yarım bırakmaz' sözleriyle ilgili konuştu.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum kampanyasına başladı.

Cumartesi günü Elazığ'da ‘evet' için miting yapacak olan MHP lideri, basın turu kapsamında ilk ziyaretini ise Hürriyet Gazetesi'ne yaptı.

Burada Umut Erdem'in sorularını yanıtlayan Bahçeli, Sinan OÄŸan'ın aracına yönelik saldırıya dair söylediÄŸi ‘Ãœlkücüler baÅŸladığı iÅŸi yarım bırakmaz' sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Lastiğe kurşun sıkan beyne niye sıkmasın." dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

"Ãœlkücü ‘Ben seni konuÅŸturmayacağım, toplantını şöyle yapacağım, sana da ÅŸunu yapacağım' diyorsa gidip kürsüyü eliyle itip çıkmaz. Bu kesin bir mizansen. Böyle bir ÅŸeye biz karar vermiÅŸ olsak, o gerçekleÅŸir. Ãœlkücü bir niyetle varmışsa tamamlar. Diyor ki lastiÄŸimi patlattılar. LastiÄŸe kurÅŸun sıkan beyne niye sıkmasın. Ciddiye almamak lazım. Buna benzer ÅŸeyler muhtemelen daha da olabilir. Yolumuza devam etmeliyiz. Mesela kürsü yıkmak yerine ErdoÄŸan'ın Almanya seyahatinde yanında bulunmayı tercih ederim. Kürsüyü niye yıkayım? Viyana kapılarına kadar gelmiÅŸ bir ecdadın evladıyım ben. Ä°ftirada alçaklığı bulursun da espride alçaklık olmaz. O hakarete girer.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.