Sosyal Medya

Dünya

Yunanistan'dan, Almanya'ya bombalı paket!

Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen bombalı paketin üzerinden Yunanistan ana muhalefet liderinin adresinin yazdığı ortaya çıktı.



ÇarÅŸamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na bakan Wolfgang Schaeuble adına gönderilen bir bubi tuzaklı bir paketten patlayıcı çıkması üzerine baÅŸlatılan soruÅŸturmada ilginç bir bilgi elde edildi.

PAKET YUNANÄ°STAN'DAN MUHALEFET LÄ°DERÄ°NÄ°N ADINA GÖNDERÄ°LDÄ°

Yunanistan polisi, Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen ve içerisinde patlayıcı olan paketin Atina'dan gönderildiÄŸini açıkladı. Paketin, Yunanistan'ın ana muhalefet lideri Adonis Georgiadis adına gönderildiÄŸi belirtildi.

Ãœzerinde Georgiadis'in ofisinin adresi yazan pakette, bubi tuzaklı patlayıcı olduÄŸu ve açılması halinde can kaybı ve maddi hasara yol açabileceÄŸi bildirildi.

BAKAN'DAN AÇIKLAMA

Yunan basını 'provokasyon' olarak tanımladığı olayın hedefinin Yunanistan-Almanya ilişkileri olduğunu yazarken, Georgiadis Twitter hesabından yaptığı açıklamada olayı doğruladı.

Georgiadis açıklamasında, "Olay doÄŸru ancak ne yazık ki komik deÄŸil. Teröristlerin hedefi haline gelmiÅŸ durumdayım" ifadelerini kullandı. Dün, Atina'da Georgiadis'e ait bir kitapçıya da bombalı saldırı düzenlenmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.