Sosyal Medya

Güncel

Hükümetten evlilik programları açıklaması!: 'Tamamen yayından kaldıracağız!'

Malatya ziyareti esnasında Er TV ve Vuslat TV’de ortak yayına çıkan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, , evlilik programlarının tamamen yayından kaldırılmasıyla ilgili sona gelindiğini açıkladı.



Kendilerinin de çok yakından takip ettiÄŸi bir konu olduÄŸunu ifade eden KurtulmuÅŸ, “Ãœzülerek izlediÄŸimiz bir alan. Bu bizim örfümüze, geleneÄŸimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının kültürüne uygun olmayan ÅŸeylerdir. Zaman zaman bize de ulaÅŸan hiçbir ÅŸekilde kabul edilemeyecek sözlerin, davranışların sergilendiÄŸi bir takım evlilik programları.NeymiÅŸ efendim reytingi çok yüksek ve dolayısıyla reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun böyle reklam gelirleri. Aile müessesini ortadan kaldıracak, ulviyetini, kutsiyetini ortadan kaldıracak son derece acayip programlar var” ifadelerine yer verdi.

120 BİNİN ÜZERİNDE ŞİKAYET VAR

Evlilik programlarıyla ilgili Radyo ve Televizyon Ãœst Kurulunun (RTÃœK) bir çalışma yaptığını kaydeden KurtulmuÅŸ, bu konuda 120 bin ÅŸikayetin olduÄŸunu belirtti. RTÃœK’ün tüm bunları yakından takip ettiÄŸini belirten KurtulmuÅŸ, “Bu ÅŸikayetler bize, CumhurbaÅŸkanlığına ve BaÅŸbakanlığa geliyor. Åžu an böyle bir çalışma yapılıyor, son noktaya geliyoruz. Ä°nÅŸallah önümüzdeki süreçte bunu büyük ihtimalle bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) düzenlemesi ile gündeme getirebiliriz. Bu yöndeki çalışmalar son noktadadır, Ä°nÅŸallah toplumsal bu talepleri karşılayacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.