Sosyal Medya

Güncel

Suriyelilerin çadırlarını yakan kundakçı yakalandı

Adana'da Suriyelilerin çadırlarını yakıp, 2 kişiyi silahla yaraladığı öne sürülen 26 yaşındaki Mustafa Sakıntı gözaltına alındı.



Ãœlkelerindeki iç savaÅŸtan kaçıp Adana'ya gelen Suriyelilerin merkez YüreÄŸir Ä°lçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki çadırları 27 Åžubat 2017 tarihinde kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından yakıldı.

Suriyelilerin çadırlarını yakan zanlı yakalandı

Çıkan olaylarda Suriyeli 25 yaşındaki Cabir Abit ile aÄŸabeyi 31 yaşındaki Ferhan Abit pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Yaralılardan Cabir Abit, 17 yaşındaki eÅŸine laf atan Mustafa Sakıntı ile kavga ettiklerini, bunun üzerine de çadırlarının yakıldığını ileri sürdü. Abit, şöyle dedi:

"EŞİMİ TACİZ ETTİ BİZ DE DÖVDÜK"

"Olaydan bir gün önce Saddam lakaplı Mustafa Sakıntı, eÅŸim Yasmin Ä°brahim'i laf atarak taciz etti. Bu nedenle aramızda kavga çıktı. Biz de Mustafa'yı dövdük. Bize 'buraya gelip eÅŸini alacağım, çadırlarınızı da yakacağım, sizi de öldüreceÄŸim' diye tehdit etti. AkÅŸam ise 7-8 arkadaşıyla gelince yine kavga çıktı. Mustafa yanında getirdiÄŸi silahla ateÅŸ edip beni ve aÄŸabeyimi yaraladı."

Suriyelilerin çadırlarını yakan zanlı yakalandı

Polis kaçan Mustafa Sakıntı'yı dün yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Mustafa Sakıntı, "Burnumuz biraz sivri diye adımız çıktı. Adamlar mahallede ne olursa bizden biliyor. Çadırları ben yakmadım. Kimseyi taciz etmedim. Onlara elektrik vermedim diye benim ismimi verdiler. Elektrik faturası geldiÄŸi zaman beraber ödüyoruz. Ben de elektriÄŸi kestim. Evimin önüne kül dökmeye baÅŸladılar. Ben kızı falan tanımıyorum. 2 çocuk babasıyım. Biz namussuz deÄŸiliz, milletin namusuna bakalım." diye konuÅŸtu.

Suriyelilerin çadırlarını yakan zanlı yakalandı

SaÄŸlık kontrolünden geçirilen Mustafa Sakıntı, silahla yaralama ve mala zarar verme suçlarından adliyeye sevk edildi.

Suriyelilerin çadırlarını yakan zanlı yakalandı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.