Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli'den gündemle ilgili tweetler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabından gündemle ilgili tweetler attı.



Bahçeli, son günlerde BaÅŸta Hollanda ve Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye karşı uyguladığı faÅŸist uygulamalara karşı sosyal medya hesabından sert göndermeler yaptı.

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin tweetlerinden dikkat çeken kısımlar ÅŸu ÅŸekilde;

HİÇ KİMSE GÖRMEK İSTEMEYEN KADAR KÖR DEĞİLDİR

Ä°bn-i Sina boÅŸuna söylememiÅŸ; hiç kimse görmek istemeyen kadar kör deÄŸildir. Åžu sıralar bakan ama görmeyenlerin sayısı ne çoktur! Türk milleti meÅŸru ve egemen iradesiyle hükümet etme sistemini deÄŸiÅŸtirecektir. Peki Avrupa niye kaynamakta, niye kayış atmaktadır?

AVRUPA NÄ°YE HOPLUYOR

Hadi CHPHDP, FETÖ, PKK, PYD-YPG, DHKP-C, eli kanlı aydınlıkçılar itiraz ediyor da, Avrupa ülkelerine ne oluyor, onlar niye hopluyor? Ä°nanıyorum ki, Türkiye’de yapılacak sistem deÄŸiÅŸikliÄŸi Avrupa’nın demokratikleÅŸmesinde teÅŸvik edici rol oynayacak, ilham verecektir.

ATINI NALLAYIP Ä°TÄ°NÄ° YALLAYAN HOLLANDA NÄ°YE RAHATSIZ

Atını nallayıp itini yallayarak vatandaÅŸlarımızın üzerine salan ve saldıran Hollanda niye rahatsızdır? Bu vahÅŸilik, bu vandallık niyedir? 16 Nisan’dan sadece Hollanda mı çekinmektedir? Elbette hayır! Kral ve kraliçelerin elinde bulunan Avrupa ülkelerini korku sarmıştır. Belçika, Danimarka, Ä°spanya, Norveç, Ä°sveç ve de içten içe BirleÅŸik Krallık Türkiye’nin kendi iradesiyle sistem deÄŸiÅŸtirmesinden ürkmüştür.

AVRUPA AÄžIR HASTA HOLLANDA KOMADA

Avrupa kendine bakmalı, asırlık monarÅŸik yönetimlerin tasallut ve ambargosundan kurtulmayı denemeli, bunu da baÅŸarabilmelidir. Hasta olanın ÅŸifa dağıtması,reçete yazması akıl ve mantık dışıdır.Avrupa ağır hastadır,Hollanda komadadır ve kriz üstüne kriz geçirmektedir. Türk milleti 16 Nisan’da sandığa gidecektir. Hiç kimse, hiçbir sözde demokrasi ve özgürlük ÅŸampiyonu gocunmasın, gücenmesin, iÅŸine baksın.

16 Nisan’da Türkiye’de hükümet sistemi deÄŸiÅŸecek, Avrupa’da ise rejim deÄŸiÅŸikliÄŸinin ilk adımı atılacaktır. Evet, meselenin özü budur.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.