Sosyal Medya

Coğrafyamız

Türkiye'den Münbiç resti: Karşılaşırsak vururuz!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya ile devam eden 'toplantı krizlerine' ilişkin konuştu. Çavuşoğlu, YPG konusunda ise net konuştu, 'Karşılaşırsak vururuz' dedi.



HOLLANDA ADAM GÄ°BÄ° RÄ°CA EDERSE...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda'daki etkinlik için mevkidaşıyla görüşeceklerini belirterek, "Rica ederse seçim sonrası gel diye, adam gibi rica ederse, seçim sonrası cuma ya da cumartesi gidebiliriz. 'Her şart bizim için zor derse' bu cumartesi giderim."ifadelerini kullandı.


ALMANYA'YA LÄ°STEYÄ° VERDÄ°K

ÇavuÅŸoÄŸlu, Almanya'ya ise bundan sonra yapılacak 30 kadar etkinliÄŸin listesinin verildiÄŸini belirterek, " Almanya'da devlet kurumları sistematik baskı uyguluyor. Nazi döneminden beri böyle uygulamalar olmadı bu uygulamalar o dönemi hatırlatıyor." dedi.

MÜNBİÇ'TE YPG İLE KARŞILAŞIRSAK VURURUZ

 

DışiÅŸleri Bakanı ÇavuÅŸoÄŸlu, Türkiye’nin hedefinin El Bab’dan sonra öncelikle Münbiç olduÄŸunu belirterek, "YPG'nin kanton hayallerine izin verilemez. Münbiç’e gittiÄŸimiz zaman karşılaşırsak YPG’yi vuracağımızı daha önce net bir ÅŸekilde ifade ettik" dedi.

RUSYA PYD'YÄ° DESTEKLERSE..

Bakan Çavuşoğlu, "Ruslar PYD'yi desteklerse bizim için iyi olmaz. PYD güvenliğimiz için DAEŞ kadar tehlikeli" diye konuştu.

YPG GİRDİĞİ YERDE ETNİK TEMİZLİK YAPIYOR

ÇavuÅŸoÄŸlu, "YPG, girdiÄŸi yerde kalıyor, etnik temizlik yapıyor. Rakka konusu netleÅŸmedi, ABD'nin kafası karışık." dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.