Sosyal Medya

Güncel

Hasan Aksay da 'evet' diyor

Milli Görüş Hareketinin önemli ismi Hasan Aksay, "Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’nin geleceği içindir. Bu yüzden Halk oylamasında evet diyorum" dedi.



AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Erol Kaya ve Kadıköy Ä°lçe BaÅŸkanı Ä°sa Mesih Åžahin, Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Milli Görüş Hareketinin önemli ismi Hasan Aksay’ı ziyaret etti. 

Samimi bir ortamda gerçekleÅŸen ziyarete Hasan Aksay’ın sözleri damga vurdu.

Aksay “Bütün dünyanın Türkiye’nin üzerine geldiÄŸi bu zaman diliminde Türkiye’yi güçlü kılmak için CumhurbaÅŸkanlığı Sistemine evet demek lazım” dedi.

“BU SÃœREÇ PARTÄ° YA DA ÅžAHIS MESELESÄ° DEĞİLDÄ°R”

Aksay sözlerine şöyle devam etti:

“Bütün dünyanın Türkiye’nin üzerine geldiÄŸi bu zaman diliminde Türkiye’yi güçlü kılmak için CumhurbaÅŸkanlığı Sistemine evet demek lazım” dedi. Sürecin parti ve ÅŸahısların üzerinde bir süreç olduÄŸunu vurgulayan Aksay, “Bu süreç bir parti ya da ÅŸahıs meselesi deÄŸildir. CumhurbaÅŸkanlığı Sistemi Türkiye’nin geleceÄŸi içindir. Güçlü ve büyük Türkiye içindir. Bu yüzden Halk oylamasında evet diyorum.

ÖNEMLİ ÇINAR

Hasan Aksay’a ülkemize olan önemli hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür eden AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Erol Kaya, Hasan Aksay’ın yakın dönem Siyaset Tarihimizin önemli kaynaklarından birisi olduÄŸuna dikkat çekerek  “Hasan Aksay abimiz önemli bir çınar, anılarını yazarsa Siyaset Tarihimize büyük katkı saÄŸlamış olur. Bizler de bu önemli kaynaktan istifade etmiÅŸ oluruz” dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.