Sosyal Medya

Güncel

Sinan Oğan, Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırıya uğradı

MHP'den ihraç edilmek istenen Sinan Oğan bir konferans için gittiği Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir kişinin saldırısına uğradı. Oğan saldırıyı yara almadan atlattı.



MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten siyasilerden Sinan OÄŸan, bir konferans için gittiÄŸi BahçeÅŸehir Ãœniversitesi’nde konuÅŸma yaparken bir kiÅŸinin saldırısına uÄŸradı. 
 
Sinan OÄŸan konuÅŸmasında yeni gelen sistemde iki partinin Meclis’in dışına itileceÄŸini belirterek, bu sistemin önünü MHP’nin açtığını söyledi. OÄŸan, “MHP’li biri kendi partisinin kapatılmasına neden evet desin” diye sorduÄŸu sırada “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganıyla kürsüye atlayan bir kiÅŸi tarafından saldırıya uÄŸradı. Åžahıs salondaki güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Saldırının ardından Sinan OÄŸan tekrar kürsüye çıkarak konuÅŸmasına devam etti ve “Bu genç arkadakışımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize zarar veriyor” dedi. OÄŸan, konuÅŸmasını Periscope'tan canlı olarak yayınladı. Böylece gerçekleÅŸen saldırı kameralara da yansıdı.
 
Yaşananlarla ilgili Meral Akşener twitter hesabından "Sn Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Referandumda evet diyenlere herşey mübah, hayır deme hakkını kullanana saldırı" açıklaması yaptı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.