Sosyal Medya

Güncel

5 ilçeye doğalgaz müjdesi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde partisinin organize ettiği bir toplantıya katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, içerisinde Korkuteli’nin de yer aldığı 5 ilçeye doğalgaz sistemi yapılacağını müjdeledi.



AK Parti Antalya Milletvekili ve aynı zamanda da Anayasa Komisyonu üyesi Mustafa Köse ve AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Rıza Sümer ile birlikte Korkuteli ilçesine gelen DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, ilk olarak AK Parti Korkuteli Ä°lçe BaÅŸkanlığında partililerle buluÅŸtu. Buradan Cuma namazını kılmak için camiye geçen Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, cami önündeki çocukları unutmadı. ÇavuÅŸoÄŸlu, çocuklara boyama kitabıyla, oyuncaklar hediye etti. Daha sonra STK’larla biraraya gelen ÇavuÅŸoÄŸlu, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin Antalya’nın gururu olduÄŸunu, Ä°l BaÅŸkanı Rıza Sümer’in ise kaptan olduÄŸunu söyledi.
 
Korkutelilere müjdeli haberler veren ÇavuÅŸoÄŸlu, “Ä°l baÅŸkanlığımızın kaptanlığında gece gündüz Antalya’da bu kadroyla çalışıyoruz. Sizlerin taleplerini gerçekleÅŸtiriyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte de verdiÄŸimiz vaatleri bir bir gerçekleÅŸtireceÄŸiz. KreÅŸ ve gündüz bakımevi Korkuteli için. Okullar istediniz hepsini yaptık yapıyoruz. Bizden önce açılmayan liseleri açıyoruz. Denizcilik lisesi, adalet lisesi, havacılıkla ilgili lise var mıydı? Artık hepsi var” dedi.
 
Türkiye genelindeki en çok göletin bu ilçede olduÄŸuna dikkat çeken Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, kış ayında da soÄŸuk olan ilçeyi sevindirecek bir haber verdi. ‘Bizden istediÄŸiniz en çok istediÄŸiniz neydi doÄŸal gaz’ diye söze baÅŸlayan ÇavuÅŸoÄŸlu, 5 ilçeye doÄŸalgaz geleceÄŸini ve bunun önündeki bürokrasi engelini kaldırdıklarını ve doÄŸalgaz verilecek ilçelerin birinci sırasında Korkuteli’nin olduÄŸunu ifade etti.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.