Sosyal Medya

Güncel

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi yönetimine tepki

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ı anma programına aileden kimsenin çağrılmadığını söyleyerek, "Allah akıl fikir versin" dedi.



Milli Görüş lideri ve 54. Hükümetin BaÅŸbakanı Necmettin Erbakan vefatının yıl dönümünde, Saadet Partisi tarafından 25 Åžubat'ta Ankara Meyra Palace otelde “Ä°lim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı” düzenlendi.

Programa, TBMM Eski BaÅŸkanı Mehmet Ali Åžahin, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, BBP Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, Ä°ran Ankara Büyükelçisi’nin yanı sıra birçok siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Anma programına Kemal Kılıçdaroğlu, Metin Feyzioğlu gibi isimlerin çağrılmasına rağmen Erbakan ailesinden kimsenin davet edilmemesine tepkiler sürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Erbakan, "En baÅŸta ailesini, çocuklarını çağırmaları gerekir. Aileden kimseyi çağırmadılar. Allah akıl fikir versin" dedi.

ERBAKAN: HAYIR CEPHESÄ°NÄ°N ORADA OLMASI MANÄ°DAR

Erbakan şunları söyledi;

"Hiç davet olmadı. Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu gibi isimlerin gelmesine çok da tepki oldu tabi. Bu ortamda tam da zamanlama olarak sıkıntılı oldu. Tam referandum üzeri onlar da 'hayır' cephesi olduğu için bir araya gelmeleri manidar. Hayırlısı olur İnşallah. Biz vakıf olarak referandumda kararı millete bırakıyoruz"

Hacı Yakışıklı / Yeni Akit

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.