Sosyal Medya

Güncel

'28 Şubat'ın 20. Yılında Nereden Nereye' haberi hakkında tekzip

'Mazlumder, Eliaçık, CHP ve HDP ittifakından 'Erdoğan'ı' hedef alan 28 Şubat açıklaması' başlıklı haberdeki iddialarla ilgili haberde adı geçen Mazlumder açıklama yayınladı



01 Mart 2017 tarihli dusuncemektebi'nde, Timeturk sitesi'nden alıntılanarak yayınlanan "Mazlumder, Eliaçık, CHP ve HDP ittifakından 'ErdoÄŸan'ı' hedef alan 28 Åžubat açıklaması" baÅŸlıklı haberle ilgili haberde adı geçen Mazlumder açıklama yayınladı

Açıklama
 
Kamuoyuna Duyuru
 
Bazı basın-yayın organlarında “28 Åžubat'ın 20. Yılında Nereden Nereye?” baÅŸlığıyla yayınlanan açıklama metninde imzacılar arasında Mazlumder Genel BaÅŸkanı Ahmet Faruk Ãœnsal’ın da ismi anılmıştır.
 
Genel Başkanımızın isminin yanlış anlaşılmadan kaynaklı eklendiği kanaatindeyiz, bu durumu kamuoyunun takdirine sunarız. Yayınlanan açıklamanın içeriğinden bağımsız olarak, doğrudan hak ihlalleri ile ilgili olmayan politik konularda kamuoyuna görüş bildirmemek temel ilkelerimizden olup, bu tutumumuz kurumsal olarak devam ettirilmektedir.
 
Mazlumder Genel Merkezi
 
 
Sitemize ulaÅŸan bu açıklama üzerine bahsedilen haberin içeriÄŸi yeniden düzenlenmiÅŸtir. Ayrıca haberin kaynağı doÄŸrulanmadan yayınlanmış olmasından dolayı MAZLUMDER'den özür dileriz. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.