Sosyal Medya

Güncel

Facebook'tan gelen uyarı paniğe sebep oldu

Facebook'un bazı kullanıcılara gösterdiği 'Hesabınız ele geçirilmiş olabilir' uyarısı, facebook kullanıcılarının paniklemesine neden oldu.



Facebook'a açtığınızda hesabınızın çıkış yaptığını görürseniz, ve giriş yaptığınızda da "Hesabınız ele geçirilmiş olabilir" uyarısıyla karşılaşırsanız merak etmeyin, bu genel bir sorun.
 
Görünüşe bakılırsa, Facebook tarafında yaÅŸanan teknik bir arıza (sistem çökmesi) bazı kullanıcıların siteden zorla çıkış yapmasına sebep oldu. Siteden zorla çıkarılan kullanıcılar tekrar giriÅŸ yapmaya çalıştıklarında hesaplarına eriÅŸemediler ve "hesabınız ele geçirilmiÅŸ olabilir" uyarısı ile karşılaÅŸtılar. En baÅŸta paniÄŸe sebep olan sorunun, diÄŸer sosyal aÄŸ siteleri sayesinde genel bir arıza olduÄŸu hızla anlaşıldı. 
 
FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA GELDİ
 
"Sistemimizde ortaya çıkan bir hata yüzünden, normalde şüpheli bir hesap etkinliği gerçekleştiğinde devreye girmesi gereken güvenlik protokolü, gereksiz şekilde devreye girdi. Şu an sorunu çözmüş durumdayız, ayrıca hatadan etkilenen hesapları da düzeltmeye devam ediyoruz. Yaşanan sıkıntı için özür dileriz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.