Sosyal Medya

Güncel

Adıyaman'da trafik kazası: 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Adıyaman Gölbaşı karayolunun Aşağıçöplü köyü yakınlarında tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada ölenlerin, otomobil sürücüsü, Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa olduğu tespit edildi.



Adıyaman Gölbaşı karayolu üzerinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
 
1'İ ÇOCUK 4 ÖLÜ
 
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Gölbaşı karayolunun 49. kilometresinde bulunan AÅŸağıçöplü köyü yakınlarında tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 4 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi, 2 kiÅŸinin yaralandığı öğrenildi.
 
TIR TARLAYA UÇTU
 
Kazada otomobil içerisinde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği, tırda bulunan 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazada otomobil hurdaya dönerken, üzerinde traktör yüklü tır ise tarlaya uçtu.
 
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ ÖLDÜ
 
Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde Şükrü Öztaş yönetimindeki TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu. Kazada ölenlerin, otomobil sürücüsü, Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa olduğu tespit edildi. Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga konuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.