Sosyal Medya

Dünya

Alman Bild gazetesinin Erdoğan rahatsızlığı

Bild gazetesi, Erdoğan'ın Almanya mitingini "Eleştirilere rağmen Erdoğan Almanya'ya geliyor" başlığıyla verdi.



Türkiye'ye geniÅŸ yer ayıran ve her fırsatta CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı hedef gösterip eleÅŸtiren Alman gazete Bild, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın mart ayı içerisinde Almanya’da miting yapacağını yazdı.

"ELEÅžTÄ°RÄ°LERE RAÄžMEN ERDOÄžAN, ALMANYA'YA GELÄ°YOR"

Gazete, “EleÅŸtirilere raÄŸmen ErdoÄŸan Almanya’ya geliyor” baÅŸlığıyla verdiÄŸi haberde, Ankara’dan üst düzey bir bürokratın CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın mart ayı içerisinde Türklerin yoÄŸun olarak yaÅŸadığı Kuzey Ren Vestfalya (NRW) eyaletinde Türklerle buluÅŸacağını söylediÄŸini yazdı.

Alman Bild gazetesinin Erdoğan rahatsızlığı

"BAÅžKANLIK SÄ°STEMÄ°NÄ° ANLATACAK"

Gazete, adını açıklamadığı bürokratı, "Sayın CumhurbaÅŸkanı ÅŸu andaki duruma göre, mart ayı içerisinde Strasbourg'a resmi ziyarette bulunacak. Sonrasında ise, yeri henüz net olmamakla birlikte, NRW’de yapılacak etkinlikte baÅŸkanlık sistemini anlatacak" sözlerine yer verdi.

Bild, Türkiye’nin Berlin BüyükelçiliÄŸi Basın Müşaviri Refik SoÄŸukoÄŸlu’nun, CumhurbaÅŸkanının Almanya’ya ziyaret yapmak istediÄŸi konusunda kendilerine henüz Ankara’dan resmi bir talep gelmediÄŸini söylediÄŸini de aktardı.

BAŞBAKAN YILDIRIM DA ALMANYA'DA GURBETÇİLERLE BULUŞMUŞTU

BaÅŸbakan Binali Yıldırım geçtiÄŸimiz cumartesi günü Almanya’nın Oberhausen kentinde "Memleket Sevdalıları ‘Evet’ diyor" mitinginde Avrupalı Türklerle buluÅŸmuÅŸtu. Sonrasında katıldığı Münih Güvenlik Konferansı’nda ise, basına yansıyan haberlere göre, CumhurbaÅŸkanının Avrupalı Türklerle bir araya gelmeyi planladığını açıklamıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.