Sosyal Medya

Güncel

Yankesici 'selfie'ye yakalandı

Elçin Özge Cörüt, misafirlerine İstanbul’u gezdirmek için bindiği vapurda yankesici kurbanı oldu. Genç kadın ile arkadaşının gezi keyfini ölümsüzleştirmek için çektiği selfie fotoğraflarda kadraja girdiğinden habersiz şüpheliyi vapurdaki güven timi yakaladı.



Ä°STANBUL’da yaÅŸayan Elçin Özge Cörüt, arkadaşı Fatih Özkan ile birlikte Almanya’dan gelen misafirlerini gezdirmek için Eminönü’nden Ãœsküdar’a giden ÅŸehir hatları vapuruna bindi.
 
İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI
 
YaÅŸadıkları güzel anları ölümsüzleÅŸtirmek isteyen Fatih Özkan, vapur Ãœsküdar Ä°skelesi’ne yanaşırken Cörüt’le birlikte selfie çekti. Genç kadın, o sırada çantasının kurcalandığını hissetti. Arkasını dönüp çantayı kontrol ettiÄŸinde cüzdanının çalındığını fark etti. Ä°kili hemen az önce çektikleri fotoÄŸraflara baktı.
 
Yankesicinin cüzdanını çalma anının selfie karelerine de yansıdığını gören Elçin Özge Cörüt, fotoÄŸraflardan şüpheliyi tespit etti. Genç kadının tepkisi üzerine şüpheli M.Ö. iddiayı reddetti. Bu sırada devreye giren vapurda görevli güven timlerinin yaptığı aramada çalınan cüzdan M.Ö.’nün iç çamaşırından çıktı.
 
Şüpheli adli iÅŸlemler için Ãœsküdar Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hırsızlık anının bulunduÄŸu fotoÄŸraf da suç delili sayıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.