Sosyal Medya

Güncel

'Erdoğan posteri' rahatsız etti, MHP'nin cevabı sert oldu!

MHP İstanbul İl Başkanlığı referandum kampanyası kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Referandumda 'Evet' oyu çağrısı yapılan etkinlikte duvarlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerinin olması sosyal medyada tartışma konusu oldu.



MHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde “Türkiye Sevdamız” isimli bir geceyle 16 Nisan'daki Referandum öncesi seçim startını verdi. Camiaya yakın sanatçılardan Mustafa YıldızdoÄŸan ve Ali Kınık'ın sahne aldığı geceye MHP Ä°stanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve Ä°smail Faruk Aksu'nun yanı sıra partinin önemli kurmayları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

poster2

SALONDA ERDOÄžAN POSTERÄ° SOSYAL MEDYADA ELEÅžTÄ°RÄ°LERE NEDEN OLDU

Gecenin düzenlendiği gösteri merkezinde Atatürk, Alparslan Türkeş ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi yer aldı. Salonda sabit olarak bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi özellikle hayır cephesinde yer alan kesimlerce kullanılmak istendi.

MHP Ä°L BAÅžKANI: AÄžIRLARINA GÄ°TMÄ°Åž!

EleÅŸtirilere yanıt veren MHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Bülent KarataÅŸ, “Çok güzel geçen bir toplantı ağırlarına gitmiÅŸ. Nüfus müdürlüğü tapu dairesi gibi yani devlete ait bütün binalarda Atatürk ve dönemin CumhurbaÅŸkanı resmi olur” dedi.

"ÅžEREFSÄ°ZLÄ°K"

MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise Twitter hesabından “Kamusal tüm alanlarda sürekli asılı duran Atatürk ile CumhurbaÅŸkanı portresini “MHP toplantısında astı” diye çarpıtmak ÅŸerefsizliktir” diye yazdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.