Sosyal Medya

Güncel

'Olacakları 30 yıl önce söyledi'

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan’ın FET֒cülerin yapacağı darbeyi 30 sene önce tahmin ettiğini söyledi.



Erbakan Vakfı Samsun Ä°l TemsilciliÄŸi tarafından Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda “Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anlamak ve Anlatmak” adlı konferans düzenlendi.

Konferansın açılış konuÅŸmasını Erbakan Vakfı Samsun Ä°l Temsilci Suat Zor yaptı. Açılış konuÅŸmasının ardından Erbakan’ı anlatan film gösterildi. Ardından Canik Belediye BaÅŸkanı Osman Genç Erbakan Vakfı Genel BaÅŸkanı Dr. Fatih Erbakan’a bir hediye verdi. Daha sonra söz alan ErdoÄŸan Vakfı Genel Sekreteri DoÄŸan Ekin, Erbakan’ın hayattayken yaptığı konuÅŸmalardan bahsetti.

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan’ın Türkiye’de bugün olan olayları bundan seneler önce tahmin ettiÄŸinden bahsederek, “Erbakan’ın vefatının üzerinden 6 sene geçmesine raÄŸmen Erbakan Hocamızın adını duyup bu salonları doldurdunuz. Erbakan hocanın sloganı ‘aldanmayan ve aldatmayan Erbakan’dır. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Bunun 40 tane sebebi vardır. Erbakan, 1992’de Mecliste yaptığı konuÅŸmada bugün Suriye’de, Irak’ta, Türkiye’nin Güney DoÄŸusu’nda ve dünyada yaÅŸanan olayları televizyon ekranlarından seyredermişçesine 25 sene önceden anlatıyor. Irak’ı ABD iÅŸgal edecek. Saddam devrilecek. Oradaki terör örgütleri Türkiye’nin başına bela edilecek diye saptamaları doÄŸru çıkmıştır. Suriye, Irak parçalanacak, Türkiye’den kopartılacak parça ile oradan kopartılan parçalar birleÅŸtirilerek sözde bağımsız bir Kürdistan kurulacak. Ardından büyük Ä°srail’in temelleri atılacak. Türkiye ile Ä°ran birbirleriyle savaÅŸtırılmak istenecek. Erbakan hocanın bundan yıllar önce anlattığı olayların bugün gerçek olduÄŸunu görüyoruz” dedi.

Necmettin Erbakan’ın 15 Temmuz darbe giriÅŸimini 30 sene önce tahmin ettiÄŸini ve herkesi uyardığını dile getiren Dr. Fatih Erbakan, “Erbakan, bu yapılanma ile ilgili olarak, ‘EÄŸer çocuÄŸunuzu bunların dershanesine gönderirseniz bu çocuklar yarın bir gün Siyonizm’in askeri olur’ diyordu. Erbakan bu yapılanma ile ilgili herkesi uyardı. O zamanlar Erbakan’a ’hocam amma da yaptınız’ diyorlardı. ’Bunlar ibadetlerini yapıyorlar öyle ÅŸeyler yapmazlar’ diye Erbakan Hoca’ya söyleniyorlardı. 15 Temmuz gecesi yaÅŸanan olaylarda Erbakan’ın ne bir eksik ne de bir fazla söylemediÄŸi ortaya çıktı. CIA, Mossad, dış güçlerin emriyle bilerek veya bilmeyerek o kalkışmaya yeltendiler. Erbakan Hocamızın dediÄŸi gibi sonunda siyonizme askerlik yaptılar. Ä°ÅŸte bütün bu gerçeklerden dolayı biz Erbakan Hoca’ya ‘aldanmayan ve aldatmayan Erbakan’ lider diyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.