Sosyal Medya

Güncel

Viranşehir'in küçük şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa'daki saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Oktay Günak'ın cenazesi son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze töreninde küçük şehidin annesinin feryatları yürek dağladı.



Åžanlıurfa’nın ViranÅŸehir ilçesinde terör saldırısında ÅŸehit düşen 11 yaşındaki Oktay Günak’ın annesi Mukkades Günak’ın feryatları yürek daÄŸladı. Acılı anne, "OÄŸlum kırmızı sana ne güzel yakışmış, polis ve asker olmayı çok istiyordun" diyerek gözyaşı döktü.
 
Åžanlıurfa’nın ViranÅŸehir ilçesinde zabıt katibinin 11 yaşındaki oÄŸlu Ahmet Oktay Günak, sokaktaki kediye yemek vermek için ailesinin yanından ayrıldığı sırada düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybetti. Mustafa ve Mukkaddes çiftinin 3 çocuÄŸundan en büyüğü olan 11 yaşındaki Oktay Günak’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Åžanlıurfa Yeni Mezarlığa getirildi. Aile mezarlığında definedilecek. Günak’ın cenaze törenine Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katıldı.
 
OÄžLUM KIRMIZI SANA NE GÃœZEL YAKIÅžMIÅž
 
Ahmet Oktay Günak’ın annesi Mukaddes Günak’ın cenaze töreni öncesi ağıtları yürekleri daÄŸladı. Yakınları tarafından sakinleÅŸtirilmek istenen acılı anne, "OÄŸlum kırmızı sana ne güzel yakışmış. Polis ve asker olmak çok istiyordun. Mustafa oÄŸlunu ÅŸehit verdin Mustafa. Dersimi yapacağım anne, bana kitap al diyordun, aldım oÄŸlum. Niye kullanmadın yavrum, niye kullanmadın" diye feryat etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.