Sosyal Medya

Güncel

Aydın'da seri katil korkusu: il genelinde aranıyor!

Aydın’ın Didim ilçesinde dün Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Metin Diler’i öldüren bugün öğle saatlerinde ise Yaşar Kaya ve Şamil Olca'yı öldürdüğü değerlendirilen zanlı kaçışını sürdürüyor.



Aydın’ın Didim ilçesinde dün 1 kiÅŸiyi öldürdükten sonra firar eden zanlı, bugün 2 kiÅŸiyi daha öldürerek kaçışını sürdürdü.
 
OLAY YERİNDEN KAÇTI
 
Edinilen bilgiye göre; dün akÅŸam saatlerinde Didim 75. Yıl Sanayi Sitesindeki aÄŸabeyine ait iÅŸ yerine gelen Kadir K., Didim Su Sporları DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcısı Metin Diler’i (65) konuÅŸmak için dışarıya çağırdı. Henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı Metin Diler’i tabancayla vurarak ağır yaralayan Kadir K., araçla olay yerinden kaçtı. Didim’den Söke’ye sevk edilen Diler, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı.
 
2 CESET DAHA BULUNDU
 
Bugün öğle saatlerinde Altınkum Mahallesi’nde Zonguldaklılar Sitesi yakınlarındaki makilik alanda iki erkek cesedi gören vatandaÅŸlar, durumu polise ihbar etti. Yapılan incelemede ölen kiÅŸilerin YaÅŸar Kaya (45) ve Åžamil Olca (30) olduÄŸu tespit edildi.
 
Ä°L GENELÄ°NDE ARANIYOR
 
Kaya ve Olca’nın cenazeleri otopsi için Ä°zmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ölen iki kiÅŸinin Metin Diler’i öldüren Kadir K.’nın arkadaÅŸları olduÄŸu belirlendi. Cinayetleri Kadir K.’nın iÅŸlemiÅŸ olabileceÄŸi ihtimali üzerine duran polis ekipleri zanlının fotoÄŸraflarını dağıtarak il genelinde araÅŸtırma baÅŸlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.