Sosyal Medya

Güncel

Şenlik dönüşü feci kaza: 2 ölü, 16 yaralı

Antalya’nın Saklıkent kayak merkezi yolu Doyran Mahallesi çıkışında Antalya İş Bankası Emekliler Derneği üyelerinin içinde bulunduğu Mustafa Özden yönetimindeki midibüsün şarampole yuvarlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında Tamer Ayfer ile Müşerref Özdamar yaşamını yitirirken, 9 kişi ise çeşitli şekilde yaralandı.



Antalya’da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kiÅŸi öldü 16 kiÅŸi yaralandı.
Kaza Antalya - Saklıkent kayak merkezi yolu Doyran Mahallesi çıkışında saat 16 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içinde bir bankanın emekli personelleri bulunan ve Saklıkent Kayak merkezinden dönmekte olan otobüs, Doyran Mahallesi girişinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti 16 kişi yaralandı.
 
ŞENLİK DÖNÜŞÜ
 
Kent merkezine 40 dakika uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi’nde Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 2’nci Saklıkent Kar Åženlikleri’ne gelen Ä°ÅŸ Bankası Emekliler DerneÄŸi Antalya Åžubesi üyelerinin içinde bulunduÄŸu Mustafa Özden yönetimindeki 07 MGC 10 plakalı midibüs, saat 16.30 sıralarında hatalı sollama sonucu kaza yaptı. İçinde 21 kiÅŸinin bulunduÄŸu midibüs, yaklaşık 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. 
 
Bir aÄŸaca çarparak duran midibüsteki Tamer Ayfer ile Müşerref Özdamar yaÅŸamını yitirirken, 16 kiÅŸi ise çeÅŸitli yerlerinden yaralandı. Araçta sıkışan yolcular, çıkarıldı ve çevredekiler tarafından insan zinciri oluÅŸturularak kurtarıldı. 
 
HATALI SOLLAMA Ä°DDÄ°ASI
 
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çeÅŸitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. 2 kiÅŸinin cenazesi ise morga götürüldü. 
 
ÅžARAMPOLE YUVARLANDI
 
Kaza hakkında bilgi veren BaÅŸkan Böcek, kazadan duyduÄŸu üzüntüyü belirterek, “Yaralılarımızı ambulanslarla hastaneye kaldırdık. Yaralılara acil ÅŸifalar diliyorum. Hafta sonları Saklıkent’te çok etkinlikleri oluyor. Yol güvenliÄŸi ile ilgili gerekli önlemler alınıyor. Bu midibüs güvenlik bariyerini aÅŸarak ÅŸarampole yuvarlandı” dedi.
 
"FRENÄ° PATLADI"
 
Kazayı gören Hüsamettin Ay, "Sese çıktık aracın uçtuÄŸunu gördük. Freninin patladığını zannediyoruz. Yolda dönüp uçuruma yuvarlandığını gördük” dedi.
 
Ä°KÄ°NCÄ° KAZA
 
Kaza yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta, içersinde 4 kişinin bulunduğu 32 EL 775 plakalı otomobil de yokuş aşağı inerken, sürücünün kontrolü yitirmesi sonucu bir tümseğe çarptı. Kazada maddi hasar oluşurken, araçtaki karı- koca ile 2 çocuğu yara almadan kurtuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.