Sosyal Medya

Güncel

Meral Akşener konuştuğu sırada otelin elektrikleri kesildi

Meral Akşener’in Çanakkale’deki toplantısı salon kriziyle başladı.



Kolin Hotel’in Megaron Salonu’nda bugün saat 14.00’de düzenlenecek toplantıya kısa süre kala otel yönetimi, salonun kullanımını iptal etti. Toplantıya gelen yaklaşık 1000 kiÅŸi, kararı öğrenince otel yönetimini protesto etti. Ellerinde bayrakları sallayarak ’BaÅŸbakan AkÅŸener’ ve ’Ãœlkücü hareket engellenemez’ sloganları atmaya baÅŸladı. 
 
Salonun kullanımının neden iptal edildiÄŸi öğrenilemezken, Meral AkÅŸener’i dinlemeye gelenler, cep telefonlarının ışıklarıyla salonu aydınlatmaya çalıştı. Otel giriÅŸinde önlem alan polisin, gelenleri tek tek aramadan geçirdikten sonra otele giriÅŸlerine izin verdi. 
 
Meral Akşener, elektriklerin kesildiği ve katılanların cep telefonları ışığıyla aydınlatmaya çalıştığı salona gelerek, toplantının iptal edilmeyeceğini söyledi ve konuşmasını yaptı.
 
TEKÄ°RDAÄž'DAKÄ° MOLADA ORAN VERDÄ°
 
eral AkÅŸener, "Milli iradenin önemi’ konferansı katılmak üzere Çanakkale’ye giderken TekirdaÄŸ’a mola verdi. Bir restoranda toplanan kalabalığa hitap eden AkÅŸener, Anayasa referandumuyla ilgili deÄŸerlendirmede bulundu. Elinde ay-yıldızlı kına dikkati çeken Meral AkÅŸener, "Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaÅŸabilirsiniz. ’Hayır’cıları bir BaÅŸbakan terörist olmakla suçlayabiliyor ise, bu skandaldır. Bir ülkenin BaÅŸbakanına yakışmaz. Dolayısı ile her sandığa gitmek aleni bir süreç. Buna da biz ‘hayır’ diyeceÄŸiz. Bunun için çalışmalarımızı Çanakkale’den baÅŸlatıyoruz. Çünkü Çanakkale ne yaptı? Dedi ki ‘Dur yolcu dur. Buradan geçemezsin.’ O yüzden biz de Çanakkale de dur diyeceÄŸiz. Bu Anayasayı geçiremezsin. Milletimiz ‘hayır’ diyecek" dedi.
 
"AYAÄžINDAKÄ° PRANGALAR NEDÄ°R?"
 
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı eleÅŸtiren Meral AkÅŸener, "Sayın CumhurbaÅŸkanı konuÅŸuyor. Diyor ki ayağımda prangalar var. Türkiye’yi 15 yıldır yönetiliyor. Hadi 2002, 2007 yıllarında Ahmet Necdet Sezer vardı iki baÅŸlılığı kabul ettik. Sonra sayın Abdullah Gül cumhurbaÅŸkanı oldu. Daha sonra kendisi cumhurbaÅŸkanı oldu ve istediÄŸini baÅŸbakan yaptı. Birini atadı beÄŸenmedi, yenisini getirdi. Bu noktada ÅŸu soruyu sormak isterim. Sayın CumhurbaÅŸkanı, ayağındaki prangalar nedir, Kimdir ve neredendir" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.