Sosyal Medya

Güncel

Türk Büro-Sen Genel Başkanı'na silahlı saldırıya uğradı

Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Ankara Keçiören'de evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yokuş saldırıda yara almazken, şoförü 37 yaşındaki Özkan Temizer vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Temizer, Gülhane Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



'HÜKÜMETTEN SALDIRGANLARIN BULUNMASI İÇİN GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ'
 
Saldırı haberinin duyulması sonrasında Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, konfederasyonun internet sitesi üzerinden bir açıklama paylaştı. 'Camiamıza geçmiş olsun' başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
 Türk Büro-Sen Genel BaÅŸkanımız Fahrettin YOKUÅž bugün akÅŸam saatlerinde evinin önünde kimliÄŸi belirsiz kiÅŸilerce saldırıya uÄŸramış, sayın YOKUÅž saldırıdan yara almadan kurtulmuÅŸ, ÅŸoförü Özkan TEMÄ°ZER ise bacağından yaralanmıştır. Tüm camiamız Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiÄŸi bugün yaÅŸanan bu menfur olayı sükunetle deÄŸerlendirmeli, her türlü provokasyona dikkat etmelidir.Ä°nanıyorum ki, emniyet tarafından gerekli tedbirler alınacak ve saldırganlar en kısa zamanda bulunacaktır. Hükümetin de saldırganların bulunması için gereken hassasiyeti göstermesini bekliyoruz.
 
Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas dönemde karışıklıktan fayda bekleyen provokatif gruplar tarafından bu tip saldırılar yapılabilir. Camiamız bu konuda çok dikkatli olmalı provokasyonlara dikkat etmelidir.
 
Türkiye Kamu-Sen camiası olarak Türk Büro-Sen Genel BaÅŸkanımız Fahrettin YOKUÅž'a geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, ÅŸoförü kıymetli personelimiz Özkan TEMÄ°ZER’e acil ÅŸifalar diliyoruz. Emniyet güçlerimizin bu elim olayı en kısa sürede aydınlatmasını ve faillerin bir an önce yargıya teslim edilmesini bekliyor ve takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.Bu saldırıyı tüm camiamız adına ÅŸiddetle kınıyorum.
 
KORAY AYDIN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI
 
MHP'li muhaliflerin önde gelen isimlerinden olan Koray Aydın da Twitter üzerinden Yokuş'a 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.