Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet Gazetesi'nden provokatif haber

Cumhuriyet gazetesi provokatif bir habere imza attı.Bu defa da internet sayfası üzerinden 'Cemevi ateşe verildi' yalanını yaymak istedi.



Provokasyon dolu haberde Erzincan'da bir cemevinin ateşe verildiği yalanı söyleniliyor. Tepkilere neden olan haberin yalan olduğu kısa sürede ortaya çıktı.Yangının çıktığı Gani Efendi Çiftliği Köyü muhtarı Tamer Geyik bir açıklama yaparak Cumhuriyet Gazetesi'nin haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

PROVOKASYON OYUNU BOZULDU

Erzincan Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada yangının Gani Efendi Köyü Cemevi'nin yan eklentisinde bulunan bir kitaplıkta meydana geldiği ve yangının sebebinin ise 14 yaşındaki Down Sendromlu ve engelli bir çocuk tarafından çıkartıldığı açıklandı.

TEPKÄ°LER ARTINCA HABERÄ° DÃœZELTTÄ°LER

'Cemevini ateşe verdiler' diyerek algı operasyonu yapmaya çalışan Cumhuriyet Gazetesi'ne sosyal medya üzerinden pek çok kullanıcı tepki gösterdi.

Resmi Twitter'da görüntüle
Resmi Twitter'da görüntüle

Cumhuriyet çirkinliği!
Başlığa bak habere bak!

 

Gelen tepkiler üzerine provokasyon yapmaya çalışan Cumhuriyet, özel olarak servis ettiği haberinin başlığını büyük 'Erzincan'da cemevinde yangın çıktı' şeklinde düzeltti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.