Sosyal Medya

Güncel

Turkcell'den 2 bin 300 kiÅŸiye istihdam

Turkcell Grubu, sektörde yaşanan hızlı gelişmelerin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda insan kaynağını güçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.



Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Grubu, hayata geçirilen yeni yatırımlar ve artan insan kaynağı ihtiyacına yanıt vermek üzere 2017’de 250’si GNÇYTNK programında geleceÄŸin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 kiÅŸiyi daha istihdam etmeyi planlıyor.
 
2016’da Türkiye’de mobil internet hızını bir üst lige taşıyan 4.5G’de, sadece Türkiye'nin deÄŸil, dünyanın en güçlü altyapılarından birini kuran ve buna baÄŸlı servislerle Türkiye’nin datasının Türkiye'de kalmasını saÄŸlayan yatırımlara imza atan Turkcell, bu yatırımlar karşılığında artan iÅŸ hacmini karşılamak amacıyla çalışan sayısını yükseltmeyi hedefliyor. Sektörün geliÅŸen ihtiyaçları nedeniyle oluÅŸan yeni iÅŸ kolları da Turkcell’in 2017 istihdam hedeflerini ÅŸekillendiriyor.
 
BAŞARIMIZI SÜRDÜREBİLİR KILMAK İÇİN EN BÜYÜK KAYNAĞIMIZ İNSAN
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Kaan TerzioÄŸlu, "Türkiye’nin Turkcell’i" olarak yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, ÅŸunları kaydetti:
 
'Turkcell Grubu olarak entegre telekom hizmetleri pazarında liderlik vizyonuyla çalışıyoruz. Bu doğrultuda altyapımızı güçlendirecek yatırımlar yaparken, müşterilerimizin yeni ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda insan kaynağımızı da güçlendiriyoruz.
 
Yaptığımız yatırımlarla Türkiye pazarındaki iddiamızı bölgeye taşıyoruz. 4.5G altyapısı ve bu omurga üzerinde yapılandırdığımız geliÅŸmiÅŸ ürün ve servisler, sadece Turkcell’lilerin deÄŸil, Türkiye’deki ve bölgedeki tüm operatör abonelerinin yoÄŸun ilgisiyle karşılaşıyor.
 
Böylesine geniÅŸ bir skalaya yayılan hizmet portföyümüz ile en yüksek müşteri memnuniyetini saÄŸlamak üzere görev yapan 16 bin çalışanımız bulunuyor. 2017’de aramıza katılacak 250’si geleceÄŸin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 yeni arkadaşımızla insan kaynağımızı daha da güçlendireceÄŸiz.
 
Daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak, teknolojinin sadece tüketeni değil, üreteni olmak, geleceğin liderlerini bugünden yetiştirmek gibi önceliklerimiz var.
 
BaÅŸarımızı sürdürülebilir kılmak için en büyük deÄŸerimiz insan kaynağımız. Bu baÅŸarıyı desteklerken yeni iÅŸ alanlarıyla artan ihtiyacımızı karşılamak için güçleniyoruz. Türkiye’ye inanıyoruz ve ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz, bu yaklaşım ve hassasiyetlerle Türkiye’nin geleceÄŸine yatırım yapmaya devam edeceÄŸiz.'

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.