Sosyal Medya

Güncel

Seyidoğlu Baklavaları'nın patronlarına müebbet ve 15'er yıl istendi!

FETÖ tutuklusu Seyidoğlu Baklavaları'nın sahibi Mustafa Seyitoğlu ve Serdar Seyitoğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 15'er yıl hapsi istendi.



Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Serdar Seyitoğlu ile amcası Mustafa Seyitoğlu hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "Terör örgütü üyeliği" suçlarından iddianame hazırlandı.

"FETULLAH GÜLEN TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ"

SoruÅŸturma kapsamında, şüpheli SeyitoÄŸlu’nun, Gaziantepli HabeÅŸ SeyitoÄŸlu Baklava ÅŸirketinin ortağı ve Dış Ticaret Genel Müdürü olduÄŸu Mustafa SeyitoÄŸlu’nun da ÅŸirket ortaklarından olduÄŸu belirtildi. Ä°ddianamede Serdar SeyitoÄŸlu’nun terör örgütüne finansman saÄŸlamak amacıyla himmet adı altında örgüt için iÅŸ adamlarından para topladığı, toplanan paraları örgüte aktardığı ve toplanan paraların büyük rakamlara ulaÅŸması nedeniyle de örgüt elebaşısı Fetullah Gülen tarafından ödüllendirildiÄŸini, Gülen’in de şüpheliye ödül olarak plaket, namaz takkesi, seccade ve tesbih gönderdiÄŸi belirtildi.

"NASIL Ä°FADE VERMELÄ°YÄ°Z"

Serdar SeyitoÄŸlu’nun örgüt mensuplarına gönderdiÄŸi "Nasıl ifade vermeliyiz" talimatı doÄŸrultusunda örgütsel baÄŸlarını ve eylemlerini anlatmaktan imtina ettiÄŸi ve etkinlik piÅŸmanlıktan faydalanmak istemediÄŸi de belirtildi.

AÄžIRLAÅžTIRILMIÅž MÃœEBBET TALEP EDÄ°LDÄ°

Serdar SeyitoÄŸlu ile amcası Mustafa SeyitoÄŸlu hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teÅŸebbüs" suçundan ayrı ayrı "ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis" cezası, "Terör örgütü üyeliÄŸi" suçundan da 7,5 yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.