Sosyal Medya

Güncel

Halaçoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Hayır' cevabı

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, partisinin lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalara cevap verdi.



Halaçoğlu, "Türk milliyetçileri, bu anayasaya birileri evet veya hayır dediği için değil, bu anayasa ile ülkenin tek adama teslimine karşı çıktığı için 'hayır' diyor. Herkes bunu böyle bilsin" dedi.

MHP'de BaÅŸkanlık sistemine 'Hayır' diyen vekiller arasında yer alan Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf HalaçoÄŸlu, MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin, bugün, 'Hayır' diyen kesimlere yönelik yaptığı yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Bahçeli'ye cevap veren HalaçoÄŸlu, sosyal paylaşım sitesi hesabından ÅŸunları yazdı: 

Genel BaÅŸkanımız Sayın Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında "EÄŸer DoÄŸu Perinçek ve hayırcı yoldaÅŸlarıyla Recep Tayyip ErdoÄŸan arasında bir tercih hakkımız olursa kesinlikle istisnasız Sayın ErdoÄŸan'ı tercih edeceÄŸimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için evet diyeceÄŸiz" dedi. Ben de bir Türk milliyetçisi olarak ikisini de tercih etmediÄŸimi ilan ediyorum. Sebebi de bu Anayasaya deÄŸiÅŸikliÄŸine Millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için hayır diyorum. Sahi DoÄŸu Perinçek cumhurbaÅŸkanı mı? Neden örnek o? Tercih Devlet Bey olsaydı veya baÅŸka bir Türk milliyetçisi olsaydı olmaz mıydı? KeÅŸke bana Türklükle gelmeyin, Türk milliyetçiliÄŸini ayaklar altına aldım diyen, FETÖ ve PKK ile kol kola olan birini de tercih etmeseydi? Hele hesap soracağım diye ilan ettiÄŸi birine bu kadar güvenmeseydi? Türk milliyetçileri, bu anayasaya birileri evet veya hayır dediÄŸi için deÄŸil, bu anayasa ile ülkenin tek adama teslimine karşı çıktığı için hayır diyor. Herkes bunu böyle bilsin."

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.