Sosyal Medya

YaÅŸam

Şubat ayında yüzlerce memur alınacak

Bakanlıklar ve kamu kuruluşları memur alımlarına başlıyor. İşte ayrıntılar...



Yeni yılın başlamasıyla birlikte, kamu kurum ve kuruluşları memur açığını kapatmak üzere harekete geçti.

1 Şubat 2017 tarihi itibariyle hangi bakanlıklara ne kadar memur ve sözleşmeli personel alınacak? İşte bakanlıkların ve kamu kuruluşlarının açıkladıkları listeler:

JANDARMA GENEL KOMUTANLIÄžI

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleÅŸmeli er ve sözleÅŸmeli uzman erbaÅŸ alımları için de baÅŸvurular devam ettiÄŸi açıklandı. Ä°lgili alımlara baÅŸvuruda bulunmak isteyen adaylar www.jandarma.tsk.tr adresi üzerinden baÅŸvuru ÅŸartlarını öğrenebilir ve baÅŸvuru iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtirebilir.

GÃœMRÃœK VE TÄ°CARET BAKANLIÄžI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 76 Memur alımı için baÅŸvurular bugün baÅŸladı. Adaylar baÅŸvuru iÅŸlemlerini www.gtb.gov.tr adresi Ã¼zerinden online olarak yapabiliyorlar. Devlet Personel BaÅŸkanlığı ile Bakanlığın kendi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre baÅŸvuru iÅŸlemleri 10 Åžubat 2017 tarihine kadar www.gtb.gov.tr adresi üzerinden devam edecek. 

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü SözleÅŸmeli Personel Alımı için baÅŸvurular Tapu Bölge Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. BaÅŸvuru iÅŸlemleri 6 ile 10 Åžubat 2017 tarihinde yapılacak.

HACETTEPE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°

Hacettepe Üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire, Diyetisyen, Sağlık Teknikeri, Programcı ve çözümleyici pozisyonlarında toplam 57 kişilik alımı için başvuru süreci 28 Ocak tarihinde başlamıştı. İlgili alımlara başvurular 11 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Savunma Sanayii MüsteÅŸarlığı 35 SözleÅŸmeli personel alımı yapacağına dair duyuru yayımladı.  Bu alımlar için baÅŸvuru iÅŸlemleri 17 Åžubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Adaylar baÅŸvuru iÅŸlemlerini "https://isbasvurusu.ssm.gov.tr/sayfalar/Default.aspx" adresinden yapabilecekler. BaÅŸvurular hakkında detaylı bilgilendirme www.ssm.gov.tr adresinden eriÅŸime açıldı.

AÄ°LE VE SOSYAL POLÄ°TÄ°KALAR BAKANLIÄžI

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da personel alım duyurusu mevcut. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı lisans mezunu 20 Denetçi yardımcısı alımı yapacak. Ä°lgili alım için baÅŸvuru süreci 3 Åžubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur alımı için baÅŸvurular www.msb.gov.tr adresinden online olarak alınıyor.,

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

DışiÅŸleri Bakanlığı'nın KPSS Åžartsız Memur alımı için baÅŸvurular 30 Ocak 2017 tarihinde baÅŸlamıştı. DışiÅŸleri Bakanlığı'ndan ve Devlet Personel BaÅŸkanlığı'ndan yapılan resmi bilgilendirmeyle bakanlık bünyesinde gerçekleÅŸtirilecek sınav sonuçlarına göre 60 aday memur alımı yapılacağı belirtilmiÅŸti. Sınav için baÅŸvurular www.sinav.mfa.gov.tr adresinden yapılıyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.