Sosyal Medya

Güncel

Nedim Şener, Reina saldırganının FETÖ bağlantısını yazdı

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cü Binbaşı Zafer Özleblebici’nin numarasının, Reina saldırganından çıktığını yazdı.



Reina katliamcısı Abdulgadir Masharipov’un telefon rehberinde ismi çıkan firari FETÖ'cü Binbaşı Zafer Özleblebici'yi yazan Posta Gazetesi yazarı Nedim Åžener, söz konusu kiÅŸinin annesi A.Ö.'den mektup aldı.

OĞULUNUZ FETÖ'CÜDÜR YAZISI

Mektubun önceki gün kendisine ulaÅŸtığını belirten Åžener, oÄŸlunu savunan anneye, "OÄŸlunuz FETÖ'cü bir darbecidir" baÅŸlıklı yazısında böyle yanıt verdi:

DARBE BAŞARISIZ OLDU, SURİYE'YE KAÇTI

"Ä°stanbul Emniyeti’nin istihbaratına göre baÅŸarısız darbe giriÅŸiminden sonra Özleblebici’nin Suriye’ye kaçtığını belirtmiÅŸtim. A.Ö. bu duruma kendince cevap yazıyor.

DARBECİ BİNBAŞININ ANNESİ: OĞLUM ATATÜRKÇÜYDÜ

Mektubu çöpe atmak istedim, çünkü..

Hele o alçak, başında olduÄŸu askerlere, BoÄŸaziçi Köprüsü'nde darbeye direnen silahsız yurttaÅŸlar için “vur emri” verdiyse. Bir de darbenin baÅŸarısız olmasından sonra soluÄŸu suriye topraklarında aldıysa. Annesi kendisini “Atatürk hayranı” olarak tanımlıyor. OÄŸlunu da Atatürk gibi asker olması için 14 yaşında askeri okula vermiÅŸ.

DARBECÄ°NÄ°N ANNESÄ° BENDEN DÃœZELTME Ä°STEDÄ°: OÄžLUMUN ADINI, REÄ°NA'DAKÄ° KATÄ°LLE YAN YANA KOYMAYIN

A.Ö. benden garip bir düzeltme istiyor; “OÄŸlumu 39 kiÅŸinin katili bir cani ile yan yana nasıl gösterirsiniz?” diye soruyor.

NEDİM ŞENER: OĞLUNUZ, FETÖ'CÜ BİR KATİLDİR

Bakın A.Ö., evet bir annesiniz. Darbeciler o gece 248 masum insanı ÅŸehit etti. Peki darbecilerden kaç kiÅŸi öldürüldü biliyor musunuz? Yalnızca 36. EÄŸer saÄŸduyulu davranılmasa darbecilerden çok fazla kiÅŸi öldürülürdü. O yüzden oÄŸlunuz öldürülmüş olsa mutlaka bilirdiniz. Ä°kincisi oÄŸlunuzun nasıl bir FETÖ’cü ve darbeci olduÄŸunu okumak isterseniz, 15 Temmuz iddianamelerini ve görevli olduÄŸu Harp Okulu’nda FETÖ’cü olmayan öğrencilere nasıl zulüm yaptığını okuyun. "OÄŸlumu 39 kiÅŸinin katili bir cani ile yan yana nasıl gösterirsiniz" diye sormuÅŸsunuz. DoÄŸru! oÄŸlunuz 248 kiÅŸinin katili FETÖ’cü bir darbecidir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.