Sosyal Medya

Güncel

Polis sabaha karşı zehir tacirlerini inlerinde bastı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece 03.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi. Dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı. Çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı



GaziosmapaÅŸa’da düzenlenen narkotik operasyonu sırasında devriye görevi yapan resmi ekipler şüpheli bir otomobil sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Ekiplerin dur ihtarına uymayan şüphelilerle kaçmaya baÅŸladı. YaÅŸanan kovalamaca sırasında şüpheliler polis ekiplerine ateÅŸ açmaya baÅŸladı. Bunun üzerine kaçan şüphelileri yakalamak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kovalamaca sırasında şüpheli ÅŸahsın kullandığı otomobil ekip aracına çarptı. Meydana gelen kazada resmi ekipler yara almazken şüpheliler araçla kaçmaya devam etti. Bölgeye sevk edilen destek ekiplerin yardımıyla şüpheliler GaziosmanpaÅŸa, Sarıgöl Mahallesi’nde bulunan bir ara sokakta sıkıştırıldı. Etrafı çevrilen şüphelilerin tekrar ateÅŸ açması üzerine bölgede bulunan Özel Harekat Åžube Müdürlüğü’ne baÄŸlı timler operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda şüphelilerden 1’i ölü ele geçirilirken 1 kiÅŸi de yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Yaralı olarak ele geçirilen şüpheli olay yerine gelen ambulans yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Şüphelilerden 1’inin hayatını kaybetmesi üzerine Olay Yeri Ä°nceleme ekipleri çalışma baÅŸlattı. Çalışma sırasında hayatını kaybeden şüphelinin kimlik bilgilerinin tespit edilmesi için parmak izi alındı.Bunun yanı sıra şüphelilerin kullandığı otomobilde de inceleme yapıldı. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından şüphelinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 03.00 sıralarında hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık bin polisin katılımıyla Gaziosmanpaşa'nın Sarıgöl ve Merkez Mahallerindeki 80 adrese operasyon yaptı. Operasyona Çevikkuvvet, Özel Harekat polisleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi. Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi Akasya sokağındaki önceden belirlenen adreslere baskın yapan polis ekipleri, binaları, bahçeleri ve araçları adeta didik didik aradı.

HAMİLE KADININ İÇ ÇAMAŞIRINDA UYUŞTURUCU BULUNDU

Aramalar sırasında 17 yaşında olduğu öğrenilen bir kadının iç çamaşırında poşete içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aramalar sırasında uyuşturucu madde bulunduran ve sattığı belirlenen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin ise gözaltına alınmamak için polise direndiği görüldü.

BİNADA GÜVENLİK KAMERALI ÖNLEM

Polis ekiplerinin Akarlar Sokağı'nda baskın yaptığı 3 katlı bir binada is sokak başlarını ve binanın girişini gösterecek şekilde monte edilmiş 3 güvenlik kamerası bulunduğu görüldü.

Ä°STANBUL/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.