Sosyal Medya

Güncel

'Her parlak şeyi altın mı zannediyorsun?'

Türkiye'yi ziyaret eden İngiltere Başbakanı Theresa May'le birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen BBC Muhabiri Laura Kuenssberg, saraydaki parlak kaplamaları altın zannetti ve fotoğraflayarak sosyal medyada bu yönde paylaştı. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü, danışmanı ve özel kalem müdürü, Kuenssberg'e cevaben "Her parlak şeyi altın mı zannediyorsun?" diye sordu.



Türkiye'yi ziyaret eden İngiltere Başbakanı Theresa May'i takip etmek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen BBC Muhabiri Laura Kuenssberg, saraydaki parlak kaplamaları altın zannetti ve fotoğraflayarak sosyal medyada bu yönde paylaştı. Cumhurbaşkanlığı danışmaları ve özel kalem müdürü, Kuenssberg'e cevaben "Her parlak şeyi altın mı zannediyorsun?" diye sordu.

Kuenssberg, ilk olarak Twitter hesabından bir fotoÄŸraf paylaÅŸarak  "ErdoÄŸan'ın sarayı. Birçok altın var." diye yazdı.

CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Ä°brahim Kalın, Kuenssberg'in bu yanlış bilgilendirmesi karşısında  "Laura Kuenssberg'den CumhurbaÅŸkanlığı kompleksindeki 'altın' ile ilgili yalanlar zinciri. Bunların hiçbirisi altın deÄŸil. Sadece senin kalitesiz gazeteciliÄŸini yansıtıyorlar." cevabını verdi.


 

 
 BBC muhabiri, attığı bir diÄŸer tweette de Külliye'deki asansör kapılarını paylaÅŸtı ve "Altın asansörlere düşkün bir baÅŸka dünya lideri" yorumunda bulundu.

 


 
 Onun bu paylaşımına ise CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Mustafa Varank yanıt verdi ve "Hey Loura bak ! ErdoÄŸan'ın CumhurbaÅŸkanlığı kompleksinde korumalar bile altından yapılmış" dedi. 

 
 CumhurbaÅŸkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan DoÄŸan da Twitter hesabından Kuenssberg'e  "Gördüğün her parlak sarı ÅŸeyi altın mı zannediyorsunuz ?" diye sordu.

 
 
 

Kaynak: Al Jazeera, Twitter

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.