Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'nün 'abi'sinden 15 Temmuz şehitleri için şok sözler: Öldülerse bana ne!

FETÖ/PDY'nin 'abi' ve 'abla' yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 42 kişiden 36'sı tutuklandı. Tutuklanan 27 kişide örgütün şifreli iletişim sistemi Bylock çıktığı belirtilirken, tutuklanan abi M.D'nin yapılan teknik takibinde, 15 Temmuz şehitleri için, "Hiç üzüntü duymuyorum, öldülerse öldüler bana ne" dediği öne sürüldü.



Mali Åžube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin abi ve abla yapılanmasına yönelik gerçekleÅŸtirdiÄŸi operasyonda 42 kiÅŸi gözaltına alındı. 15'i abi 27'si abla olan gözaltına alınan kiÅŸilerin emniyetteki iÅŸlemleri tamamlandı. 42 kiÅŸiden 27'sinde Bylock çıktı. Gözaltındaki kiÅŸilerin emniyetteki sorgularında birbirlerini tanımadıklarını söyledikleri iddia edilirken yapılan çalışmada, bu kiÅŸilerin 22 Temmuz'da örgüte yönelik yapılan operasyonda ÇaÄŸlayan Adliyesi'ne gelerek örgüt üyelerine destek verdikleri, otel ve bazı adreslerde biraraya geldiklerinin belirlendiÄŸi iddia edildi. 
 
Örgüt üyelerine yönelik teknik takipte, örgüt üyesi abi M.D'nin baÅŸka bir örgüt üyesiyle 15 Temmuz darbe giriÅŸimi ile ilgili yaptığı görüşmede, ÅŸehit olanlar için "Hiç üzüntü duymuyorum, öldülerese öldülere bana ne" dediÄŸi öne sürüldü. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan 42 kiÅŸiden 36'sı tutuklandı. 4'ü adli kontrolle 6 kiÅŸi serbest kaldı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.