Sosyal Medya

Güncel

Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor

Avrasya Tüneli 31 Ocak saat 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet verecek



Avrasya Tüneli 31 Ocak'ta saat 07.00'den itibaren 24 saat hizmet vermeye baÅŸlayacak.

Avrasya Tüneli Ä°ÅŸletme Ä°nÅŸaat ve Yatırım AÅž. (ATAÅž) açıklamasına göre, Ä°stanbul’da araç trafiÄŸinin çok yoÄŸun olduÄŸu Kumkapı ve KoÅŸuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017'de 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye baÅŸlayacak.

Avrasya Tüneli, trafik sistemlerinin entegrasyonuna ilişkin çalışmalar nedeniyle 30 Ocak tarihine kadar 07.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyordu.

Ä°KÄ° KITA ARASI KISA YOL

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, trafik yoÄŸunluÄŸu fazla olan Asya yakasındaki D100 Karayolu ve Avrupa Yakasındaki Kennedy Caddesini baÄŸlayan Avrasya Tüneli ile zaman kaybı azaldı.

BaÄŸlantı yollarının iyileÅŸtirilmesiyle akıcı hale getirilen güzergah sayesinde tüneli kullananlar kıtalararası yolculuÄŸu yaklaşık 5 dakikada tamamlıyor. Ä°stanbul genelinde de seyahat sürelerini kısaltan Avrasya Tüneli ile Ä°stanbullular zaman tasarrufu saÄŸlıyor. 

Avrasya Tüneli hizmete açıldığı ilk günden bu yana sürücülerden yoÄŸun ilgi görüyor. Sahip olduÄŸu ileri teknolojik özellikleriyle Avrasya Tüneli, ocak ayının ilk haftasında etkili olan yoÄŸun kar yağışı nedeniyle ulaşımın olumsuz etkilendiÄŸi Ä°stanbul’da hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım alternatifi olarak öne çıkmıştı.       

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.