Sosyal Medya

Güncel

15 Temmuz Şehitler Köprüsü için kritik karar!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden serbest geçişin başlayacağını söyledi.



Bakan açıkladı! 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü'nde serbest geçiÅŸ baÅŸlayacak

UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Arslan, "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde serbest geçiÅŸ sistemini hayata geçirdikten sonra insanların hayatı kolaylaÅŸtı. 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü'nde de aynı uygulamayı bu sene içinde hayata geçireceÄŸiz." dedi.

UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu.

 

UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Ahmet Arslan, "1915 Ã‡anakkale Köprüsü ihalesi icin 24 firma ÅŸartname aldı. Neredeyse yarı yarıya yabancı, Türk firmalar var, Çinliler, Japonlar, Koreliler, Ä°talyanlar, gerek ülkemizde gerek yurt dışında iÅŸ yapmış çok büyük firmalar var. Åžartname satın alanların öngörüleriyle hareket edersek, 4-5 grubun teklif vereceÄŸini düşünüyoruz, daha da artabilir. Yarın teklifleri alacağız." dedi.

"15 TEMMUZ ÅžEHÄ°TLER KÖPRÃœSÃœ SERBEST GEÇİŞ BAÅžLAYACAK"

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde serbest geçiş sistemi bulunduğunu hatırlatan Arslan, şöyle konuştu:

"Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde serbest geçiş sistemini hayata geçirdikten sonra insanların hayatı kolaylaştı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de aynı uygulamayı bu sene içinde hayata geçireceğiz."dedi.

"KANAL Ä°STANBUL'DA GÃœZERGAH ÇALIÅžMALARINDA SONA GELÄ°NDÄ°"

Arslan, Kanal Ä°stanbul Projesi'ne iliÅŸkin, "Kanal Ä°stanbul Projesi'nde ÅŸehircilik anlamında özellikle orman, sulak alanlar, tarım alanları ve etkileÅŸen alanları da dikkate alarak 5 güzergahla ilgili çalışmayı son aÅŸamaya getirdik." diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.