Sosyal Medya

Güncel

Numan Kurtulmuş'tan Kılıçtaroğlu'na sert cevap

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, referandum süreci konusundaki değerlendirmesine ilişkin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözleri üzerine açıklamada bulundu.



BaÅŸbakan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası’nda referandum süreci konusundaki deÄŸerlendirmesine iliÅŸkin, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun sözleri üzerine açıklamada bulundu.

KurtulmuÅŸ, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında, "Sayın KılıçdaroÄŸlu’nun bugünkü açıklamasından anlaşılıyor ki kendisi, ne söylediklerimi okumuÅŸ ne de dinlemiÅŸtir. Bir muhabirin, yorumunu katarak yönelttiÄŸi soruya, sözlerimi çarpıtarak ve baÄŸlamından kopararak, cevap vermesi siyasi suistimaldir." ifadesini kullandı.

BaÅŸbakan Yardımcısı KurtulmuÅŸ, "CHP liderinin ‘olay böyleyse’ sözünün arkasına saklanarak gündem oluÅŸturma kaygısıyla aÄŸzına geleni söylemesi en hafif tabirle basiretsizliktir. EÄŸer sözlerimden Sayın KılıçdaroÄŸlu, bugünkü söylediklerini anlamışsa vay ana muhalefetin haline." deÄŸerlendirmesini yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.