Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'den referandum açıklaması

Devlet Bahçeli, "MHP, Meclis'teki kararlılığını referandumda da ortaya koyacaktır" dedi.



Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸinin referanduma gitmesine iliÅŸkin açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ÅŸunları söyledi:

"Anayasada DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin ilk tur oylaması 9 Ocak 2017’da baÅŸlayıp 15 Ocak 2017’da bitmiÅŸtir. Bahse konu kanun teklifinin ikinci turu ise 18 Ocak 2017’da baÅŸlayıp 21 Ocak 2017’de tamamlanmıştır. TBMM Ã§ok verimli, etkin ve yoÄŸun bir dönem geçirmiÅŸtir. Milli iradeyi onurla temsil eden deÄŸerli milletvekili arkadaÅŸlarım, milli sorumluluÄŸun gereÄŸini yerine getirmiÅŸlerdir.

SÖZ VE KARAR BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİNDİR

TBMM’de kabul edilen deÄŸiÅŸikliÄŸin CumhurbaÅŸkanı’nın onayından sonra referandum yoluyla milletin önüne geleceÄŸi açık ve nettir. Her zaman olduÄŸu gibi, bundan sonrası için de söz ve karar egemenliÄŸin yegane sahibi olan büyük Türk milletinindir. Aziz milletimiz anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸiyle ilgili hükmünü verecek ve bu herkes için baÄŸlayıcı olup kesinlik içerecektir.

MHP, KARARLILIÄžINI REFERANDUMDA DA ORTAYA KOYACAK

Meclis'teki kararlılığını referandumda da ortaya koyacaktır"

CHP'YE: PARTİMİZİ TUTARSIZLIKLA SUÇLAYANLARIN...

DiÄŸer yandan MHP hakkında "bakan rüşveti" iddiası ortaya atan CHP'lilere de ÅŸunları söyledi:

"Partimizi tutarsızlıkla suçlayanların, dün söylediklerimizle bugünkü ifade ve irademizin çeliştiğini ileri sürenlerin ne kadar yanıldıkları, ne denli art niyetli oldukları yakında tüm yönleriyle anlaşılacaktır.

BUNU ANLAMAYAN DAR KAFALILAR..

MHP, ne ilkelerinden, ne ülkülerinden, ne de ülkesinin emanetlerinden en ufak taviz ve dönüşü olmayan muazzam millet eseridir. Bunu anlamayan dar kafalıların, kriz ve kaosa yatırım yapan demokrasi ve millet muhaliflerinin MHP’yi karalama telaşı ve suçlama yarışı beyhude bir çaba olmaktan kurtulamayacaktır.

MHP MİLLETVEKİLLERİ OLUMLU OY KULLANARAK TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ AÇTI

MHP, devlet ve millet bekasını güçlendirmek, güvenceye almak, aynı zamanda milli uzlaÅŸma ruhuyla sistem krizini büyüten fiili açmazı bitirmek amacıyla, yüklendiÄŸi tarihi görevi gönül huzuruyla ifa etmiÅŸ ve üstüne düşeni yapmıştır.

Özellikle 9 Ocak’tan itibaren partimizin deÄŸerli milletvekillerinin olaÄŸanüstü bir mücadele azmi göstermeleri her türlü tahrik ve iftiraya karşı sabır ve inançtan bir duvar örmeleri takdir edilecek bir vakarın ispatıdır. Bütün yıkıcı propaganda ve saldırılara raÄŸmen, MHP milletvekilleri olumlu oy kullanarak Türkiye’nin önünü açmışlardır"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.