Sosyal Medya

Güncel

Melih Gökçek: Pavyonları kapatacağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sabaha karşı yaptığı canlı yayında, Ulus’tki pavyonların yakın zamanda kapatılacağını söyledi. Çankırı Caddesi’ndeki otellerin ve binaların Hacı Bayram Üniversitesi tarafından kullanılacağını kaydeden Gökçek, pavyonların da otomatik olarak kalkmış olacağını ifade etti.



Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinin oylandığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaretinin ardından sabaha karşı 05.00’te Periscope'tan canlı yayın yapan Gökçek, "Pavyonları ne zaman kapatacaksınız?" sorusuna "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip ÅŸikayetler geliyor. Zaten orada kamulaÅŸtırma faaliyetleri devam ediyor” dedi.

​Bölgeye dair CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve BaÅŸbakan Binali Yıldırım’ın da uygun gödüğü bir proje olduÄŸunu aktaran Gökçek, şöyle devam etti:

“Çankırı Caddesi’ni kamulaÅŸtıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak saÄŸlayacak. O gelecek paralarla Çankırı Caddesi’nin kamulaÅŸtırılması, Çankırı Caddesi’nin altından tünel yolun geçmesi, üstünün yaya yolu olarak düzenlenmesi, Çankırı Caddesi’ndeki uygun kullanılabilecek durumda olan otellerin yurt ve bazı binaların da Hacı Bayram Ãœniversitesi’nin fakülteleri haline getirilmesi planlanıyor. Ä°nÅŸallah bu gerçekleÅŸince pavyonlar zaten otomatikman kalkmış olacak, böyle bir hazırlığımız var."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.