Sosyal Medya

Güncel

Hainler böyle kaçtı!

Esenyurt'ta polise ateş açan bir kişi, polisin karşılık vermesi üzerine olay yerinde el bombası, silah ve çanta bırakarak kaçtı.



Olay saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Polis aracına ateÅŸ açan bir kiÅŸiye araçtaki polisler karşılık verdi. Kısa süreli çatışma sonrası saldırgan olay yerinde silahını ve bir el bombası ile çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı.

17-01/21/1-1484989367.jpg

DHA'nın haberine göre polis eşkali belirlenen saldırganı yakalamak için operasyon başlattırken olay yerindeki çanta ve el bombası için bomba uzmanı ekipler çağrıldı.

ÇANTASI İNCELEMEYE ALINDI

Ä°HA'nın haberine göre Esenyurt BaÄŸlarçaÅŸme Mahallesi 1123 Sokak’ta polis otosuna ateÅŸ açan zanlının yakalanması için bölgede geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlatıldı. Zanlının olay yerinden kaçarken attığı çanta ve silah da polis tarafından incelemeye alındı.

Çevrede geniş bir güvenlik çemberi oluşturan polis, çantada bomba olma ihtimaline karşı bomba imha uzmanlarını da olay yerine çağırdı. Polisin olay yerindeki incelemesi ve zanlının yakalanması yönelik operasyonu sürüyor. Çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.