Sosyal Medya

Güncel

CHP'li vekilden DEAŞ'a yardım yalanı

CHP Aydın Milletvekili, Türkiye'yi DEAŞ'a yardım etmekle suçladı. O anlarda; TSK, DEAŞ saldırısında 5 askerin şehit olduğunu duyurmuştu..



 

 

DEAÅž TÃœRK ASKERÄ°NE SALDIRDI

Terör örgütü DEAŞ, El Bab'da bombalı araçla Türk askerlerinin bulunduğu alana hain bir saldırı düzenledi. Saldırıda 5 asker şehit olurken 9 asker ise yaralandı.

CHP, TÜRKİYE'Yİ SUÇLUYOR

Şehit haberlerinin geldiği anda; Meclis'te konuşan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ise, Türkiye'yi terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmakla suçladı.

CHP'li vekilden DEAŞ'a yardım yalanı

CHP'li vekil, "Suriye’de ise başından itibaren Suriye’nin kendine özgü yapısı ve rejimin tutamak noktaları göz ardı edilerek tamamen yanlış bir deÄŸerlendirme yapılmıştır. Esad’ın kısa zamanda gideceÄŸi düşüncesiyle bu ülkede bir Müslüman KardeÅŸler yönetimi kurmaya giriÅŸilmiÅŸtir. BaÅŸarılı olamayınca, giderek artan ölçüde, önce ÖSO gibi bir silahlı müdahale gücü oluÅŸturulmuÅŸ, bununla sonuç alamayınca Esad’ı devirebilecekleri düşüncesiyle IŞİD ve El Nusra dâhil her türlü vahÅŸi terör örgütlerine yardım ve yataklık edilmiÅŸ, sınırlarımız bu örgütlerin cirit attıkları birer elek hâline dönüşmüştür." diye konuÅŸtu.

CIA BÄ°LE  Ã–ZÃœR DÄ°LEDÄ°

Türkiye'yi terör örgütü DEAŞ'tan petrol almakla suçlayan CIA, Türkiye'den özür dilemişti.

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.