Sosyal Medya

Güncel

Yanındaki kadınlar teröriste mükafat olarak mı verildi?

Teröristin yanında yakalanan 3 kadının da Masharipov'un ödülü olduğu tespit.



Reina’yı kana bulayan Abdulkadir Masharipov’un baÅŸka bir hücreye teslim ettiÄŸi 4 yaşındaki oÄŸlunun 2 kurye tarafından baÅŸka bir adrese götürüldüğü anlaşıldı.

Polis, 2 kuryenin izini sürüyor. Zanlının polisteki sorgusunda sık sık oÄŸlunu sorduÄŸu öğrenildi. Masharipov, oÄŸlunu teslim ettiÄŸi hücre evinin adresini polise verdi. Ancak yapılan baskında evin boÅŸaltıldığı anlaşıldı. Polis, teröristin oÄŸlunu ve çocuÄŸu teslim alan 2 kuryeyi arıyor. 

TEK TEK ANLATTI

Yılbaşı gecesi ünlü gece kulübünde 39 kiÅŸinin katledildiÄŸi saldırıyı gerçekleÅŸtiren Özbekistanlı Abdulkadir Masharipov ve baÄŸlantıları olduÄŸu gerekçesiyle gözaltına alınan 50 kiÅŸinin Ä°stanbul Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü’ndeki sorgusu sürüyor.

‘KADINLAR Ã–DÃœLDÃœ’

Ä°stanbul Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerinin Ä°stanbul Esenyurt’ta saldırganı ele geçirdiÄŸi operasyona iliÅŸkin bilgiler netleÅŸiyor. Yapılan operasyonda evde bulunan Iraklı erkek militan ile Senegal uyruklu Dina A. (27), Somali uyruklu Aysha M. (27) ve Mısır uyruklu Tene Trare (26) isimli kadınlar da gözaltına alındı. 

DEAÅž’a katılmak üzere ülkemize gelen ve örgüt hücre evinde tutulan kadınların, yılbaşı gecesi Reina’da 39 kiÅŸiyi katleden Abdulkadir Masharipov’a ödül olarak DEAÅž tarafından gönderildiÄŸi ortaya çıktı.

Masharipov’un DEAÅž tarafından gönderilen 3 kadın arasından Senegal uyruklu Dina A.’yı seçtiÄŸi ve dini nikâh kıyarak evlendiÄŸi öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.