Sosyal Medya

Güncel

Saldırganının siteden çıkarılış anı ve polislerin görülmeye değer kutlaması

ensohaber.com Reina saldırganını Esenyurt'ta bir sitede yakalayan emniyet ekiplerinin, operasyon sonrası kutlama görüntülerini yayınladı.



Ä°stanbul Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kiÅŸiyi katleden teröristi yakalamaya yönelik yoÄŸun bir çalışma baÅŸlatmıştı. Çalışma kapsamında, teröristin kaçış güzergahlarında bulunan çok sayıda güvenlik kamera görüntüleri incelendi.

OPERASYON KAMERADA

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ve güvenlik kameralarından elde edilen veriler doÄŸrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler, teröristin Esenyurt’ta olduÄŸunu tespit etti. Takiplerini yoÄŸunlaÅŸtıran polis ekipleri teröristin Esenyurt’a baÄŸlı Haramidere’de bir sitede olduÄŸunu belirledi. Yapılan tespitler üzerine harekete geçen polis ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi.

TERÖRİST VE 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyon kapsamında terörist Abdulkadir Masharipov ile birlikte adreste bulunan 1’i Kırgız, 1 Senegalli, 1 Mısırlı ve 1 Somali uyruklu olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı. Terörist Abdulkadir Masharipov’un gözaltına alınmamak için özel harekat polislerine direndiÄŸi öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler geçirildikleri saÄŸlık kontrolünün ardından Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

POLÄ°SLER BÄ°RBÄ°RÄ°NE SARILARAK KUTLADI

Sitede oturan bir kişinin balkonundan çektiği videoda, teröristin yakalanmasını sarılarak kutlayan polisler görüntülendi..

Reina saldırganının siteden çıkarılış anı kamerada

Diğer yandan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü DEAŞ'a ait çok sayıda hücreyi çökerttiği öğrenildi.Reina saldırganının siteden çıkarılış anı kamerada

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.