Sosyal Medya

Güncel

Bir hafta kaldı - Abdurrahman Dilipak

Bir hafta sonra Trump koltuÄŸuna oturacak.. Tabi oturabilirse..



Son dakikaya kadar o koltuğa oturup oturmayacağı konusunda bir endişe taşıyacağım.

Varsayalım oturdu. Görev süresinin sonuna kadar o koltukta kalıp kalmayacağı konusunda bir endişem olacak..

Trump’un koltuÄŸa oturup oturmaması bizim için niçin bu kadar önemli” diye akla gelebilir..

Evet önemlidir.. ABD kendinden ibaret bir devlet deÄŸildir. Görünen Amerika’nın dışında derin bir Amerika var ve o her ülkenin derin yapıları ile iç içe..

15 Temmuz’da ABD vardı. Gülen dediÄŸiniz adam bir CIA Ajanı! Trump’un geleceÄŸi Gülen’in geleceÄŸi ile de ilgili aynı zamanda.

ABD, NATO demektir. ABD, Kapitalizm demektir. ABD, BM demektir.. ABD aynı zamanda Almanya demektir..

Darbenin arkasında ABD var, terörün arkasında ABD var. PYD, ABD’den uçaksavar alıyor. Belçika’dan tüfek, Ä°talya’dan mayın geliyor. NATO ülkeleri PKK’yı iki yılda silaha boÄŸdu. Almanya’dan Milan füzeleri geliyor.

Bize silah satışı kongrenin iznine baÄŸlı. Peki, bu silahlar için izni kim veriyor. Bizimle sıkı bir pazarlığa giriyorlar. PKK’ya bedava! Bu nasıl “dostluk”, bu nasıl “ittifaklık”! 

Bu nasıl bir akıl. Örgütü ülkeye tercih edeceksin! Tamam FETÖ’ye, PKK’ya arka çıkın. DAEÅž’e sahip çıkın! Bizi bize kırdırarak, soÄŸuk savaÅŸ taktikleri ile mevzi kazanmaya çalışın..

Yeni video kayıtları yok mu? Bülent Ulusu kesmedi, arşivleri karıştırın. Mesela Eşref Bitlis kaseti işe yarar mı? Ya da Muhsin Yazıcıoğlu! Özal da olur..

Sahi nereye kadar deneyeceksiniz, bu aşağılık yolları..

Biliyoruz; Almanya’nın PeÅŸmerge’ye verdiÄŸi silahlar da PKK’ya gitti. ABD’li “dostlarımızın” bundan haberi vardı. Zaten eÄŸitim de aynı kadrolar tarafından veriliyordu..  Tanklarımızı vuran füzeler Alman füzeleri deÄŸil mi idi? 

ABD’nin, Ä°ngilizlerin, Almanların, Ä°srail’in  PYD’ye verdiÄŸi silah, mühimmatlar PKK üzerinden Türkiye’ye girdirildi.. MaÄŸaralarda ele geçirilen Belçika yapımı silah ve Ä°talyan yapımı mayınlar oraya nasıl ve kim tarafından getirildi.. 

Ä°yi ki, DAEÅž bahaneniz var. İçerideki STK, medya, akademisyen, siyasetçi kılıklı ajanlarınız, PYD ile olan mücadeleyi, DAEÅž’in emeline hizmet etmek olarak yorumluyor.. ABD, DEAÅž’la mücadele ediyormuÅŸ gibi yaparak PYD’lilere havadan uçaksavarlar, bombaları ve mühimmat taşıdı. Bunlar Mehmetçik’e karşı kullanıldı.. Son Reina saldırısında da seri numarası silinmiÅŸ Amerika menÅŸeli patlayıcılar kullanılmadı mı? PKK’lıların elinde her çeÅŸit ve her ülkeden silah var. Ä°ngiliz yapımı M4A1 de var, Rus yapımı PKMS tipi makineli tüfek de. Zaten KalaÅŸnikof her yerde. MaÄŸaralarda ele geçirilenler arasında Belçika yapımı FN’ler de var.

ABD ve NATO ülkeleri ile artık gizli-görünmez bir savaÅŸ deÄŸil, adeta ilan edilmemiÅŸ, açıkça dolaylı bir savaÅŸ var. 

Bu gerçekler hukuken olmasa da NATO’nun bittiÄŸini gösteriyor. BM de artık sürecin dışında. BMGK aceze bir örgüt konumunda. Kimsenin taktığı yok. Kendi içinde bloke olmuÅŸ durumda.

Bu kriz kapitalizmin krizidir.. Bunu görelim. SSCB’nin başına gelen bugün ABD ve AB’nin başına gelmekte.. Anlamsız bir ÅŸekilde hâlâ Dolar ve Euro yükselmeye devam ediyor..

Bunlar ve bunların peÅŸine taktiÄŸi terör örgütleri “içine cin girmiÅŸ domuz sürüleri” gibi intihar etmek için uçuruma doÄŸru dolu dizgin koÅŸuyorlar..

Luka: 8;27 ile baÅŸlayan bölümde bir olay anlatılır. Bu “içine cin giren domuz sürüleri” hakkında.. Orada şöyle denir: “Bir zamanlar; Ä°sa, Gerasiniler bölgesinde karaya çıkınca, kentten cine tutulmuÅŸ bir adam kendisini karşıladı. Uzun süreden beri ne sırtına bir ÅŸey giymiÅŸti, ne de bir evde oturmuÅŸtu. Barınağı mezarlar arasıydı. Ä°sa’yı görünce ortalığı inleten bir çığlık atarak O’nun önünde yere kapanıp bağırdı: ‘Ey Ä°sa, ne olur, bana eziyet veren iÅŸkenceden kurtar!’ dedi. Çünkü Ä°sa, kötü ruhun adamdan çıkması için kesin emir vermiÅŸti. Cin sık sık onu çarpardı. Zincirlerle baÄŸlanır, prangaya vurulurdu ama yine de baÄŸlarını koparır, cin tarafından çöllere sürüklenirdi. Ä°sa ona, ‘Adın ne?’ diye sordu. Cin, “Lejyon” dedi. Çünkü adamın bedenine çok sayıda cin girmiÅŸti. Cinler kendilerini dipsiz derinliklere göndermesin diye Ä°sa’ya yalvardılar. Oradaki bayırda büyük bir domuz sürüsü otlamaktaydı. Cinler domuzların içine girmelerine izin vermesi için Ä°sa’ya yalvardılar. O da onlara izin verdi. Cinler adamdan çıkıp domuzların içine girdiler. Sürü uçurumdan aÅŸağı denize uçup boÄŸuldu. Olaya tanık olan domuz çobanları çil yavrusu gibi dağılarak olup bitenleri kentte, kırsal alanlarda anlattılar. Herkes olayı görmeye koÅŸtu. Ä°sa’nın yanına vardıklarında, bedeninden cinler çıkan adamı giyinmiÅŸ, akıllanmış, Ä°sa’nın ayakları dibinde oturur buldular. Korktular. Olaya tanık olanlar, koÅŸup gelenlere cine tutulanın nasıl kurtulduÄŸunu anlattılar. Gerasiniler çevresinde oturanların tümü kendilerini bırakıp gitmesi için Ä°sa’ya yalvardılar..”

Sahi Luka Ä°ncili’nde sözü edilen Lejyonlar ile sizin bölgedeki paralı askerler arasında bir baÄŸ olabilir mi?

Bakın, biliyoruz, PKK üzerinden, PYD ile bölgede, hem bölgedeki Hristiyan unsurları, hem de Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkaslar, Rusya, Avrupa ve Amerika’dan gelen Christianity Army’nin milislerine eÄŸitim veriyor, onları bölgede ve baÅŸka yerlerde kullanmak için Lejyon toplama merkezi olarak kullanıyorsunuz.. “Gizli ordu”larınız için iyi bir insan kaynağı deÄŸil mi, bu örgütler..

Suçüstü oldunuz baylar bayanlar. İçimizdeki ajanlarınızla birlikte..

Bu arada; Yunanistan Yüksek Mahkemesi, sığınmacı FETÖ’cülerin bir kısmı hakkındaki kararı 23 Ocak’a erteledi. Anlaşılan ABD’den gelecek habere bakıyorlar..  AB soslu Yunan adaleti böyle oluyor demek ki!

Selam ve dua. 

YENÄ° AKÄ°T

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.