Sosyal Medya

Güncel

TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu

Bugün yapılan Genel Kurulu'nda Erol Bilecik, TÜSİAD'ın yeni başkanı oldu



TÃœSÄ°AD'ın bugün yapılan Genel Kurulu'nda yeni yönetim belli oldu. Yönetim kurulu baÅŸkanlığını bırakan Cansen BaÅŸaran Symes'in yerine Erol Bilecik seçildi.

Seçime Erol Bilecik tek aday olarak girdi. 1 Şubat'ta görevini Atalay Gümrah'a devretmeye hazırlanan Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "TUSİAD Genel Kurulu'nda tek Başkan Adayı Sn. Erol Bilecik. Hayırlı olsun!."

EROL BÄ°LECÄ°K KÄ°MDÄ°R?

Erol Bilecik, Ä°stanbul Teknik Ãœniversitesi Bilgisayar MühendisliÄŸi Bölümü’ndan 1987’de mezun oldu ve Türkiye’nin ilk bilgisayar mühendislerinden biri oldu.

Bilecik, mezun olduÄŸu yıl Alman teknoloji ÅŸirketi Nixdorf Computer’de çalışmaya baÅŸladıktan sonra 2 yıl sonra 3 arkadaşıyla birlikte Index Bilgisayar’ı kurdu.

Bilecik, 1999 yılından bu yana Index Grup bünyesindeki Index Bilgisayar, Despec, Datagate, Neteks, Homend, Artım ve Teklos’un CEO’su ve yönetim kurulu baÅŸkanlığını yapıyor.

Aynı zamanda TÃœBÄ°SAD BaÅŸkanlığı ve Ä°TÃœ Mezunlar Konseyi Yönetim Kurulu BaÅŸkanlıkları yapan Bilecik, halen Türkiye BiliÅŸim Vakfı (TBV), 1907 Fenerbahçe DerneÄŸi ve GiriÅŸimcilik Vakfı’nda (GÄ°RVAK) Yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.