Sosyal Medya

Güncel

Fransız şarkıcıdan 'insanlık dışı' Reina şarkısı

Fransız şarkıcının Beşiktaş'taki "Reina" isimli gece kulübüne yılbaşı gecesi yapılan terör saldırısı sonrası yaptığı küstah şarkı büyük tepki çekti.



Beşiktaş'taki gece kulübünde yılbaşı gecesi terör saldırısı düzenlenmiş ve 39 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya dünyaca ünlü sanatçılar tepki göstermiş ve Türkiye'nin yanında oldukları mesajını paylaşmıştı.

Ancak Fransız küstah ÅŸarkıcı Frederic Fromet , gece kulübüne saldırı sonrası yaptığı ÅŸarkı büyük tepki çekti. Åžarkısına, "EÄŸer bizden bir kurban varsa problem ama yoksa ölenler bizim için deÄŸil" diye baÅŸlayan küstah sanatçıya Türkiye'den büyük tepki geldi.

VatandaÅŸlar küstah ÅŸarkıcıya tepkilerini dile getirirken, küstah Fransız yazdıklarıyla adeta saldırıyı övdü. Küstah Fransız'ın yazdığı ÅŸarkının sözleri ise şöyle: " Bombalama eylemi Ä°stanbul'da çok güzel geçiyor. Hele Reina'da. EÄŸer bizden bir kurban varsa problem. Ama yoksa ölenler bizim için problem deÄŸil. Türkler aÄŸlamalı zırlamalı güzel bir yılbaşı geçirdi. Sıcak diskotekte oynarken bomba patladı. ve hepsi öldü. Güzel bir yılbaşı . Suriye'desiniz ama kendi derdinizle uÄŸraşın." Bu sözlere büyük tepki gösterilirken, Fransız yetkililerin ne diyeceÄŸi ise merak konusu oldu.

KAYNAKÄ°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.