Sosyal Medya

Güncel

Fırat Kalkanı şehidinin göz yaşartan fedakarlığı

El Bab operasyonunda terör örgütü IŞİD'in saldırısında bir acı haber daha geldi. 21 Aralık'taki saldırıda yaralanan Şehit Erdoğan, Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. Şehit Erdoğan'ın daha önce yaralandığı verilen izni kullanmadan cepheye döndüğü öğrenildi.



CENAZESİ MERZİFON'A GÖNDERİLECEK
 
3 ay önce evlendiği belirtilen ve Amasya nüfusuna kayıtlı olan şehit Selçuk Erdoğan'ın cenazesi, Gaziantep'teki işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin oturduğu Amasya'nın Merzifon İlçesi'ne gönderilecek.
 
YARALANDI, İZNİNİ KULLANMADAN CEPHEYE DÖNDÜ
 
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 24 Ağustos'tan bu yana sürdürülen harekat kapsamında şehit olan askerlerin sayısı Selçuk Erdoğan ile birlikte 46'ya yükseldi.
 
Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’nın 134’üncü gününde 1 asker ÅŸehit olmuÅŸ, 4 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden biri de Selçuk ErdoÄŸan'dı. El Bab'ta yaralanan Selçuk ErdoÄŸan yine Gaziantep'te tedavi oldu ve kendisine verilen dinlenme iznini kullanmadan yeniden cepheye döndü. 18 askerin ÅŸehit olduÄŸu operasyonda yaralanan ErdoÄŸan bitkisel hayattaydı. 
 
ANKARA / DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.