Sosyal Medya

Güncel

TSK'dan açıklama: İmha ettik!

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nda 12 DAEŞ hedefinin imha edildiğini, 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.



TSK, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, Suriye'nin kuzeyindeki Bzaghah, Kabr Al Mukri, Suflaniyah ve Zammar bölgelerine düzenlenen hava harekatında terör örgütü DAEŞ'e ait 12 hedef imha edildi, ilk belirlemelere göre 14 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, Suriye'nin kuzeyindeki Bzaghah, Kabr Al Mukri, Suflaniyah ve Zammar bölgelerine hava harekatı düzenlendi.

JETLER, EMNİYETLE ÜSLERİNE DÖNDÜ

Hava harekatında, terör örgütü DAEÅž mensuplarının barınma yeri, savunma ve silah mevzisi olarak kullandığı tespit edilen 12 hedef ateÅŸ altına alınarak imha edildi. Ä°lk deÄŸerlendirmelere göre, 14 DAEÅž'li terörist etkisiz hale getirildi.

Görevlerini başarıyla gerçekleştiren jetler, emniyetle üslerine döndü.

1 ASKER ÅžEHÄ°T OLDU, 3 ASKER YARALANDI

TSK unsurlarının bulunduğu bölgeye atılan bir havan mermisinin infilak etmesi nedeniyle 1 asker şehit oldu, 3 asker hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Açıklamada, yaralıların derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine baÅŸlandığı bildirilerek, ÅŸehide Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır, TSK mensuplarına ve Türkiye milletine baÅŸsaÄŸlığı, yaralı askerlere de acil ÅŸifa dileÄŸinde bulunuldu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.