Sosyal Medya

Güncel

Milli Gazete'ye yönelik linç kampanyasına Ak Patili vekil de dahil oldu!

Sosyla medyada Milli Gazete'ye yönelik başlatılan linç operasyonuna Ak Parti milletvekili de dahil oldu.Sosyal medya hesabı üzerinden attığı tweetler ile Milli Gazete'yi eleştirdi.



Yeneroğlu'nun tweetleri şöyle:
 
"Değerlerinize güveniyorsanız akli selim ile müjdeler gibi önereceksiniz. Kin ve nefret tellallığı yapan tabii ki kin ve nefrete maruz kalır.
 
Özeleştiri yerine lince maruz kalıyoruz şeklinde savunma edasına girerseniz hiç ders çıkarmadığınızı göstermiş olursunuz.
 
Nasıl birileri zihinsel kundaklamayla sizi hedef gösteriyorsa siz de biz başklarının yaşam biçimine saygı gösterdik mi sorusunu soracaksınız
 
Şüphesiz IŞİD barbarları sizi takip edip eylem yapmadı. Ancak manÅŸetinizin nefret tellallığı olduÄŸunu anlamadan toplumsal barışta yoksunuz.BaÅŸkasının yaÅŸam biçimine saygı göstermeyen kendi yaÅŸam biçimine saygı gösterilmesini bekleyemez.

 

'Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz."
 

DeÄŸerlerinize güveniyorsanız akli selim ile müjdeler gibi önereceksiniz. Kin ve nefret tellallığı yapan tabii ki kin ve nefrete maruz kalır. pic.twitter.com/qVWFjdJc4G

'Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.