Sosyal Medya

Güncel

Kahramanlık destanına karşı kahpelik destanı - Hakan Albayrak

El Bab’daki tankçılarımızın 30 Aralık akşamı yazdığı kahramanlık destanını okudunuz mu?



Okumadıysanız, burada okuyabilirsiniz.
 
Bölgede bulunan bir kardeşimiz, hadiseyi sosyal medya vasıtasıyla şöyle duyurdu:
 
Saat 18:00 civarı IŞİD militanları, özel görev kuvvetinin olduÄŸu yere tüm gücüyle saldırmış. Öyle sızma falan deÄŸil. BMP’lerle, zırhlı araçlarla, bombalı araç ve yaya canlı bombalarla. Resmen katliam yapmaya gelmiÅŸler. “Yaya canlı bombaları, bombalı araçları ve zırhlı araçları sayamadık bile” dedi tabur komutanı. Ä°lk baÅŸta bizimkiler ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸayıp pozisyon almaya çalışmışlar. Sonra iki M60 tankı mevzisinden fırlamış, atış yapmaya baÅŸlamış. Çıkar çıkmaz TOW isabeti almış. Atışa devam etmiÅŸler. Birer birer tüm araçları ve hedefleri, kimi görürlerse, vurulmuÅŸ olmalarına raÄŸmen vurmaya baÅŸlamışlar.
 
Ardından ikinci TOW ile vurulmuÅŸlar. Tabur komutanı “Tankı tahliye et” emri vermiÅŸ. TeÄŸmen, “Biz bırakırsak arkada kimse saÄŸ kalmaz” demiÅŸ. Tanktan çıkmamışlar. Atış kontrol sistemleriyle atışa devam etmiÅŸler. Tabur komutanı “Çıkın” diye emir vermesine raÄŸmen tankta kalıp atışa devam etmiÅŸler. Üçüncü TOW ile vurulduktan sonra bile atışa devam etmiÅŸler. Son isabetten sonra tankta atış imkanı kalmadığından mürettebatın tamamını yaralı olarak tahliye etmiÅŸler. Bu arada diÄŸer tank yanaşıp atışa devam etmiÅŸ. Onu da vurmuÅŸlar. Bu sefer astsubay çavuÅŸ tank komutanı “Ben de çıkmıyorum” demiÅŸ, yaralı olarak atışa devam etmiÅŸler. Nihayetinde ikinci kez onu da vurmuÅŸlar. Şükür ÅŸehit yok. Ä°ki tank toplam 5 kez vurulmuÅŸ.
 
Tabur komutanı, “Manzarayı görmeliydiniz” dedi. “Onlarca bombalı araç, zırhlı araçlar, canlı bombalar, iki tank ile bu kahramanlar sayesinde tamamen imha edildi. Bir tane bile saÄŸ kalan olmadı. Åžehitlerimizin kanı yerde kalmadı” dedi. KonuÅŸtuÄŸum herkesin morali çok yüksek. Bir tane genç asteÄŸmen, bir tane gencecik astsubay bugün destan yazmışlar.
 
(Genelkurmay Başkanlığı kaynakları, hadiseyi doğruladı. Bağdadi Grubu teröristlerinden 50 kişi öldürülmüş, Türk Silahlı Kuvvetleri hiç şehit vermemiş.)
 
***
 
Bir tarafta askerlerimizin bu kahramanlığı, yiÄŸitliÄŸi, aslanlığı, öbür tarafta teröristlerin evvelki gece Ä°stanbul’da bir kere daha sergilediÄŸi alçaklık.
 
Akıllarınca intikam aldılar herhalde.
 
Cephede yedikleri darbelerin acısını yine savunmasız sivil insanlardan çıkardılar.
 
Bir kahpelik destanı yazdılar, hep yaptıkları gibi.
 
Kahhar Allah onları kahreylesin.
 
Reina saldırısında ölenleri rahmet-i ilahi, geride kalan yakınlarına sabr-ı cemil, yaralananlara acil şifa diliyorum.
 
Yaşasın Türkiye!
 
KARAR

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.