Sosyal Medya

Güncel

'Müjgan Ekin kayıp' propagandası yalan çıktı! Aynı Hurşit Külter gibi!

CHP ve HDP'nin algı operasyonu, Suriye'nin Cerablus kentinde çöktü. Ankara'da gözaltındayken kaybolduğu öne sürülen Diyarbakır merkez Sur İlçe Belediye Meclis Üyesi Müjgan Ekin'in Suriye'nin Cerablus kentine kaçtığı ortaya çıktı..



Ankara'da "gözaltında kaybedildi" denilen ve iki aydır haber alınamayan Müjgan Ekin, Cerablus'tan çıktı.

Ankara'da Müjgan Ekin, iki ay önce ortadan kaybolmuÅŸtu. Bunun üzerine sosyal medyada Ekin'in gözaltında kaybolduÄŸu iddia edilerek"#MüjganEkinNerede" etiketi ile kampanya baÅŸlatıldı. Birçok Twitter kullanıcısı Ekin'in "gözaltında kaybolduÄŸunu" ileri sürerek etiketin altında algı operasyonuna baÅŸladı

CERABLUS'TAN ÇIKTI

Ancak gözaltında kalbolduğu ileri sürülen Müjgan Ekin iki ay sonra Cerablus'ta ortaya çıktı.

Müjgan Ekin, 11 Aralık'ta ailesine telefonla ulaşınca gerçek ortaya çıktı. Ekin'in ailesi 25 Aralık günü teyit amacıyla bir kez daha kızları Müjgan Ekin ile iletişim kurdu ve sağ olduğunu öğrendi.

Haber Türk Gazetesi'nin haberine göre, Müjgan Ekin, kaçtığı Suriye'nin Cerablus kentinde ortaya çıktı. Bu durum CHP ve HDP'nin günlerdir Meclis'te yaptığı algı operasyonunu da çökertmiş oldu. Her iki parti, Meclis'te ortak hareket ederek Müjgan Ekin hakkında soru önergesi vermişti.

Şırnak'ta 27 Mayıs'ta kayıp olduğu belirtilen ve sosyal medyada 'gözaltında kaybedildiği ileri sürülen DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter de Irak'ın Kerkük kentinde ortaya çıkmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.