Sosyal Medya

Dünya

Rus Senatörden açıklama: 'Erdoğan haklı'

Rusya parlementosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov: Erdoğan haklı, ABD terör örgütlerine destek veriyor



Rusya parlementosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu BaÅŸkanı Aleksey PuÅŸkov, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ABD Ã¶ncülüğündeki koalisyonun IŞİD’i desteklediÄŸi yönündeki açıklamasında haklılık payı olduÄŸunu söyledi.
 
Twitter hesabından açıklama yapan PuÅŸkov, "ErdoÄŸan haklı: ABD’nin terör örgütlerini desteklediÄŸini gösteren birçok ÅŸey var. DışiÅŸleri Bakanlığı’nın apaçık olan bu durumun aksini iddia etme çabası saçma" ifadelerini kullandı.

ErdoÄŸan, Gine Devlet BaÅŸkanı Alpha Conde ile düzenlediÄŸi ortak basın toplantısında ÅŸunları söylemiÅŸti: "Koalisyon güçleri ÅŸu anda verdikleri sözü maalesef tutmuyorlar. Verilen söz farklıydı ama ÅŸu anda farklı konumdalar. Öyle olsa da olmasa da biz ÅŸu anda yolumuza kararlı bir ÅŸekilde devam ediyoruz, devam edeceÄŸiz. Çıkılan bu yoldan geri dönmemiz mümkün deÄŸil."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.