Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanının oy verdiği o resmin hikayesi!

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da oy verdiği 'Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu' başlıklı fotoğrafla tanınan 5 yaşındaki Gözyaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmeyi istiyor.



Suriye'deki iç savaşta rejim birliklerine ait savaş uçaklarından atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden 27 yaşındaki Mamun Halid Nasır'ın 5 yaşındaki Gözyaşı isimli kızı ''Benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin'' sözleriyle harekete geçen sivil toplum kuruluşları ve hayırseverler, aileye destek oldu.

Bir kez ameliyat ettirilen baba Mamun Halid Nasır'ın bir ameliyat daha geçirmesi gerekiyor.

"Gözyaşı'nın babası için çaÄŸrısı karşılık buldu" baÅŸlıklı fotoÄŸraf ile herkesin tanıdığı Gözyaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine verilen desteklerden dolayı mutlu olduÄŸunu söyledi.

Babasının tamamen sağlığına kavuşması için bir kez daha ameliyat olması gerektiğini anlatan Gözyaşı, "Babam kısmen de olsa beni görüyor ve seviyor. Onun tamamen iyi olmasını istiyorum. Sesimi duyup bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Babamın protez bacakları olursa onunla birlikte oyun oynamak ve yürümek isterim" dedi.

 CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın babasıyla çekilen fotoÄŸrafına oy verdiÄŸini öğrenince mutluluk duyduÄŸunu aktaran Gözyaşı, "ErdoÄŸan amca babamla benim fotoÄŸrafımı görmüş, mutlu olduk. Onu çok seviyorum inÅŸallah kendisini görmeyi çok istiyorum. Türkiye'de olmamızı o saÄŸladı. Ä°nÅŸallah onu bir gün görürüm. Kendisini çok seviyorum. Allah ondan razı olsun" diye konuÅŸtu.

Babasının yanından bir an olsun ayrılmayan Gözyaşı, gelecekte doktor olmak istediğini sözlerine ekledi.

AA tarafından düzenlenen "Yılın FotoÄŸrafları" oylamasında "Gözyaşı'nın babası için çaÄŸrısı karşılık buldu" adlı fotoÄŸrafa, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın yanı sıra CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Milli EÄŸitim Bakanı Ä°smet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, SaÄŸlık Bakanı Recep AkdaÄŸ'ın da aralarında olduÄŸu çok sayıda kiÅŸi oy vermiÅŸti.

Gözyaşı'nı kamuoyuna tanıtan o fotoğraf:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.